Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kantinciler İzmir’de buluştu

GENEL 08.10.2019 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2919+ kez okundu.
 

Kantinciler İzmir’de buluştu

Türkiye Kantin İşletmecileri Konfederasyonu Başkanı Vahap Osmanoğlu ve Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı, Ege Bölge Toplantısı İzmir’de düzenlendi.

AYDIN- Türkiye kantin İşletmecileri konfederasyonumuzun İzmir’de düzenlemiş olduğu, “Ege Bölge Toplantısına” Aydınlı kantincilerde katıldı. Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, üyelerinin de katıldığı dayanışma yemeğinde, “Kantin işletmeciliğiyle ilgili çıkan yeni yasalar ve kurallar bizleri de memnun etmiştir” dedi. İzmir’de düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, kantin işletmelerin ekseriyette kamu kuruluşların sahası içerisinde ve iç içe olduğunu ifade ederek, muhatapları kamu çalışanları olduğu ve zaman içerisinde zorluklarla karşılaşıldığını ve bütün üyelerle birlik içinde zorlukları aşmaya çalıştıklarını ifade etti. Kantincilerin uyması gereken kurallar ve yeni yönetmenlikleri sürekli üyelerle diyalog kurarak aktarmaya çalıştığını kaydeden Algün, özellikle gıda, paketli yiyecek ve içeceklerde üretim ve son kullanma tarihleri ile hijyene karşı üyelerin hassasiyet göstermelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Türkiye Kantin İşletmecileri Konfederasyonu Başkanı Vahap Osmanoğlu ve Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı, Ege Bölge Toplantısı İzmir’de düzenlendi.

AYDIN- Türkiye kantin İşletmecileri konfederasyonumuzun İzmir’de düzenlemiş olduğu, “Ege Bölge Toplantısına” Aydınlı kantincilerde katıldı.

Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, üyelerinin de katıldığı dayanışma yemeğinde, “Kantin işletmeciliğiyle ilgili çıkan yeni yasalar ve kurallar bizleri de memnun etmiştir” dedi.

İzmir’de düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, kantin işletmelerin ekseriyette kamu kuruluşların sahası içerisinde ve iç içe olduğunu ifade ederek, muhatapları kamu çalışanları olduğu ve zaman içerisinde zorluklarla karşılaşıldığını ve bütün üyelerle birlik içinde zorlukları aşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kantincilerin uyması gereken kurallar ve yeni yönetmenlikleri sürekli üyelerle diyalog kurarak aktarmaya çalıştığını kaydeden Algün, özellikle gıda, paketli yiyecek ve içeceklerde üretim ve son kullanma tarihleri ile hijyene karşı üyelerin hassasiyet göstermelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.