Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kanseri yendi, sağlığa desteğe devam dedi

SANAT 15.06.2019 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3520+ kez okundu.
 

Kanseri yendi, sağlığa desteğe devam dedi

Kanseri yenen tiyatrocu, Sağlıkta Kal Derneği’ne destek için oynadı

AYDIN  - 2 yıl önce Lenf kanserine yakalanmasına rağmen, hastalığı yenerek yeniden yaşama tutunan Didim Halk Tiyatrosu’nun kurucusu ve oyuncu Emrah Çamdereli, o dönem yazıp oynadığı ve bir çok alanda ses getiren tek kişilik oyunu “Hücrelerime sahip olabilirsin ama ruhuma asla” adlı oyunu sağlığa destek için sahneledi. İzmir merkezli olan ve kanser hastalarına yönelik çalışmalar yapan Sağlıkta Kal Derneği yararına gerçekleştirilen oyun, Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kulalılar ana sponsorluğunda gerçekleştirilen oyunu, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı Mete Telyakar ile duyarlı vatandaşlar izledi. Oyun öncesinde kısa bir konuşma yapan Çamdereli, kansere yakalandığı dönemde kendisine o dönem en iyi ilacın moral olduğunu belirterek, kendisinin de bu hastalıklar dalga geçerek yenebileceğini ve ardından da bu oyunu yazdığını belirtti. Oyunda Çamdereli, yaşadıklarının yanı sıra günümüzdeki bazı olayları da ironi şekilde ele aldı. Oyundan elde edilen gelir ise Sağlıkta Kal Derneği’ne bağışlandı.
Kanseri yenen tiyatrocu, Sağlıkta Kal Derneği’ne destek için oynadı

AYDIN  - 2 yıl önce Lenf kanserine yakalanmasına rağmen, hastalığı yenerek yeniden yaşama tutunan Didim Halk Tiyatrosu’nun kurucusu ve oyuncu Emrah Çamdereli, o dönem yazıp oynadığı ve bir çok alanda ses getiren tek kişilik oyunu “Hücrelerime sahip olabilirsin ama ruhuma asla” adlı oyunu sağlığa destek için sahneledi.

İzmir merkezli olan ve kanser hastalarına yönelik çalışmalar yapan Sağlıkta Kal Derneği yararına gerçekleştirilen oyun, Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kulalılar ana sponsorluğunda gerçekleştirilen oyunu, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı Mete Telyakar ile duyarlı vatandaşlar izledi.

Oyun öncesinde kısa bir konuşma yapan Çamdereli, kansere yakalandığı dönemde kendisine o dönem en iyi ilacın moral olduğunu belirterek, kendisinin de bu hastalıklar dalga geçerek yenebileceğini ve ardından da bu oyunu yazdığını belirtti.

Oyunda Çamdereli, yaşadıklarının yanı sıra günümüzdeki bazı olayları da ironi şekilde ele aldı. Oyundan elde edilen gelir ise Sağlıkta Kal Derneği’ne bağışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.