Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kanat: Her seçim çok önemlidir bu seçim daha da önemli

SİYASET 11.06.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4379+ kez okundu.
 

Kanat: Her seçim çok önemlidir bu seçim daha da önemli

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Kanat, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN- AK Parti Aydın milletvekili adayı Seda Kanat, Didim, Kuşadası, İncirliova, Söke, Koçarlı, Köşk ve Nazilli ilçelerinde Ak Parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 24 Haziran genel seçimlerinin ülkenin geleceği için son derece kritik olduğuna dikkat çeken Seda Kanat,  “Her seçim çok önemlidir, bu seçim daha da önemli. Herkesin kapı kapı dolaşmasına ihtiyacımız var. Çünkü ilk defa farklı bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde yasama ve yürütme birbirinden ayrılıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımıza ayrı, partimize milletvekillerimize ayrı oy vereceğiz. Bugüne kadar Aydın‘da aldığımız zirve oylar sayesinde hep dik durduk. Bu dönemde aldığımız zirve oylarla milletvekillerimizi başları dik bir şekilde meclise göndereceğiz. Bizim amacımız milletimizin hizmetkârı olarak Allah'ın rızasını kazanmak” dedi. “MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Yeni sistemde her AK Partilinin bir önceki seçime göre daha fazla enerji harcaması gerektiğini dile getiren Seda Kanat, “AK Parti olarak biz seçime her zaman hazırız. Teşkilatlarımız her zaman seçime girecek kadar dinamik. AK Parti, girdiği her seçimden başarıyla çıktı. Bu seçimden de başarıyla çıkacaktır. Biz Aydın’da tarihinin en yüksek oyunu alarak halkımızın desteğiyle 4 milletvekili olarak meclise göndereceğiz. AK Parti'nin adayları millete hizmetkâr olmak için göreve talipler. Bugüne kadar seçilen tüm arkadaşlarımız milletimize hizmetkâr oldu. Geçen dönem milletvekillerimizde uyum içerisinde hep milletimizin hizmetinde olduk. Önümüzdeki dönemde yine milletvekillerimizle uyum içerisinde milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Milletvekili Adayı Seda Kanat, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ilçe ziyaretlerinde partisinin ve vatandaşların iftar sofralarına katılarak vatandaşların talepleri ve sorunlarıyla yakinen ilgileniyor. Kamu Kurum, Kuruluşları ve STK ziyaretlerini de unutmayan Kanat, demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'ne Başbakan Müşaviri Sadettin Kılıç’ın da katıldığı etkinlikte, merhum Başbakan Menderes'in müzesini de ziyarette bulundular.
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Kanat, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN- AK Parti Aydın milletvekili adayı Seda Kanat, Didim, Kuşadası, İncirliova, Söke, Koçarlı, Köşk ve Nazilli ilçelerinde Ak Parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran genel seçimlerinin ülkenin geleceği için son derece kritik olduğuna dikkat çeken Seda Kanat,  “Her seçim çok önemlidir, bu seçim daha da önemli. Herkesin kapı kapı dolaşmasına ihtiyacımız var. Çünkü ilk defa farklı bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde yasama ve yürütme birbirinden ayrılıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımıza ayrı, partimize milletvekillerimize ayrı oy vereceğiz. Bugüne kadar Aydın‘da aldığımız zirve oylar sayesinde hep dik durduk. Bu dönemde aldığımız zirve oylarla milletvekillerimizi başları dik bir şekilde meclise göndereceğiz. Bizim amacımız milletimizin hizmetkârı olarak Allah'ın rızasını kazanmak” dedi.

“MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni sistemde her AK Partilinin bir önceki seçime göre daha fazla enerji harcaması gerektiğini dile getiren Seda Kanat, “AK Parti olarak biz seçime her zaman hazırız. Teşkilatlarımız her zaman seçime girecek kadar dinamik. AK Parti, girdiği her seçimden başarıyla çıktı. Bu seçimden de başarıyla çıkacaktır. Biz Aydın’da tarihinin en yüksek oyunu alarak halkımızın desteğiyle 4 milletvekili olarak meclise göndereceğiz. AK Parti'nin adayları millete hizmetkâr olmak için göreve talipler. Bugüne kadar seçilen tüm arkadaşlarımız milletimize hizmetkâr oldu. Geçen dönem milletvekillerimizde uyum içerisinde hep milletimizin hizmetinde olduk. Önümüzdeki dönemde yine milletvekillerimizle uyum içerisinde milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Seda Kanat, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ilçe ziyaretlerinde partisinin ve vatandaşların iftar sofralarına katılarak vatandaşların talepleri ve sorunlarıyla yakinen ilgileniyor.

Kamu Kurum, Kuruluşları ve STK ziyaretlerini de unutmayan Kanat, demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'ne Başbakan Müşaviri Sadettin Kılıç’ın da katıldığı etkinlikte, merhum Başbakan Menderes'in müzesini de ziyarette bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.