Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KANAL YOLU TAMAMLANDI

02.07.2020 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4151+ kez okundu.
 

KANAL YOLU TAMAMLANDI

Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından ortaklaşa hayata geçirilen ve ilçenin en büyük yol çalışmalarından biri olan Kanal Yolu Projesi tamamlandı.

NAZİLLİ - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları gerçekleştirilen ve Nazilli Belediyesi ekiplerince yaklaşık 15 bin metrekare alanda parke taşı döşeme ve düzenleme faaliyetleri yapılan Yıldıztepe Mahallesi Kanal Yolu Projesi tamamlandı. BAŞKAN ÖZCAN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP ETTİ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA: https://youtu.be/dOHXsEw3gYw Projenin hazırlık aşamasında bu yana tüm çalışmaları yakından takip eden ve sık sık alan incelemelerinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli’nin en büyük yol sorunlarından birini çözmüş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Alt ve üst yapısıyla örnek bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile büyük bir uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 1 KİLOMETRELİK ALAN BAŞTAN SONA YENİLENDİ Kanal Yolu olarak bilinen Mehmet Yüzügüler Sokak’ın tamamında alanın sağlamlaştırılması için çeşitli doldu malzemelerinin kullanıldığını ifade eden Başkan Özcan; “Mevcut yolda zaman içerisinde oluşabilecek deformasyonları önlemek adına kaliteli malzemeler kullanarak 1. sınıf işçilikle çalıştık. Eski bozuk ve kullanışsız yolu baştan sona yeniledik. 1 kilometre uzunluğundaki yaklaşık 15 bin metrekare alanda taş döşeme çalışması yaptık ve ara sokak bağlantılarını yeniden düzenledik. Her anlamda içimize sinen bir projeyi, içinde bulunduğumuz pandemi sürecine rağmen başarıyla tamamladık. Ekiplerimizin çalışmaları esnasında büyük bir sabırla bekleyen, bizleri her zaman destekleyen Nazilli halkından, dualarını bizden esirgemeyen büyüklerimizden Allah razı olsun” dedi.
Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından ortaklaşa hayata geçirilen ve ilçenin en büyük yol çalışmalarından biri olan Kanal Yolu Projesi tamamlandı.

NAZİLLİ - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları gerçekleştirilen ve Nazilli Belediyesi ekiplerince yaklaşık 15 bin metrekare alanda parke taşı döşeme ve düzenleme faaliyetleri yapılan Yıldıztepe Mahallesi Kanal Yolu Projesi tamamlandı.

BAŞKAN ÖZCAN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP ETTİ

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA: https://youtu.be/dOHXsEw3gYw

Projenin hazırlık aşamasında bu yana tüm çalışmaları yakından takip eden ve sık sık alan incelemelerinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli’nin en büyük yol sorunlarından birini çözmüş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Alt ve üst yapısıyla örnek bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile büyük bir uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

1 KİLOMETRELİK ALAN BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Kanal Yolu olarak bilinen Mehmet Yüzügüler Sokak’ın tamamında alanın sağlamlaştırılması için çeşitli doldu malzemelerinin kullanıldığını ifade eden Başkan Özcan; “Mevcut yolda zaman içerisinde oluşabilecek deformasyonları önlemek adına kaliteli malzemeler kullanarak 1. sınıf işçilikle çalıştık. Eski bozuk ve kullanışsız yolu baştan sona yeniledik. 1 kilometre uzunluğundaki yaklaşık 15 bin metrekare alanda taş döşeme çalışması yaptık ve ara sokak bağlantılarını yeniden düzenledik. Her anlamda içimize sinen bir projeyi, içinde bulunduğumuz pandemi sürecine rağmen başarıyla tamamladık. Ekiplerimizin çalışmaları esnasında büyük bir sabırla bekleyen, bizleri her zaman destekleyen Nazilli halkından, dualarını bizden esirgemeyen büyüklerimizden Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.