Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kan ve kök hücre bağışı kampanyası

GÜNCEL 15.07.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3382+ kez okundu.
 

Kan ve kök hücre bağışı kampanyası

Aydın Kadın Doğum Hastanesi’nde kan ve kök hücre bağışı kampanyası.

AYDIN - Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde kan ve kök hücre bağışı düzenlendi. Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ve Türk Kızılay Aydın Şubesi iş birliği ile kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi. Hastane giriş katında stant kuran Kızılay ekipleri gün boyunca gönüllü hastane personelinden ve vatandaşlardan bağış topladı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ferdi Güneş bağış yapan personel ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Duyarlılıklarından dolayı bağışçılara teşekkür eden Güneş, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Unutulmamalıdır ki bugün bağışladığımız kan yarın bir başkasının hayatını kurtarır. Kan ve kök hücre bağışı yapan tüm herkese teşekkür ederim” diye konuşarak tüm vatandaşları Kızılay’a kan ve kök hücre bağışı yapmaya davet etti.
Aydın Kadın Doğum Hastanesi’nde kan ve kök hücre bağışı kampanyası.

AYDIN - Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde kan ve kök hücre bağışı düzenlendi.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ve Türk Kızılay Aydın Şubesi iş birliği ile kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi. Hastane giriş katında stant kuran Kızılay ekipleri gün boyunca gönüllü hastane personelinden ve vatandaşlardan bağış topladı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ferdi Güneş bağış yapan personel ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Duyarlılıklarından dolayı bağışçılara teşekkür eden Güneş, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Unutulmamalıdır ki bugün bağışladığımız kan yarın bir başkasının hayatını kurtarır. Kan ve kök hücre bağışı yapan tüm herkese teşekkür ederim” diye konuşarak tüm vatandaşları Kızılay’a kan ve kök hücre bağışı yapmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.