Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kan bağışı sürüyor

GÜNCEL 07.04.2018 - 11:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3141+ kez okundu.
 

Kan bağışı sürüyor

Aydın’ın Didim ilçesinde, Türk Kızılay Kan Bankası’nın düzenlediği “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” kampanyası sürüyor.

AYDIN- Türk Kızılay'ın kan bağışı alımı kampanyası çerçevesinde Dr. Yunus Özarslan nezaretinde kan alımına başladı. Didim Merkez Cami önünde gezici TIR’ın konuşlandırılması ile başlatılan, "Kan Bağışı Hayat Kurtarır" sloganı ile ilçede kan bağışın iki gün süreceği belirtildi. Didim'de Pazar gününe kadar devam edecek kan bağışı alımı saat 10.00 ile 17.00 arası yapılacağı, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu ve kampanya çerçevesinde ilk gün de 63 ünite kan alındığı belirtildi.
Aydın’ın Didim ilçesinde, Türk Kızılay Kan Bankası’nın düzenlediği “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” kampanyası sürüyor.

AYDIN- Türk Kızılay'ın kan bağışı alımı kampanyası çerçevesinde Dr. Yunus Özarslan nezaretinde kan alımına başladı. Didim Merkez Cami önünde gezici TIR’ın konuşlandırılması ile başlatılan, "Kan Bağışı Hayat Kurtarır" sloganı ile ilçede kan bağışın iki gün süreceği belirtildi.

Didim'de Pazar gününe kadar devam edecek kan bağışı alımı saat 10.00 ile 17.00 arası yapılacağı, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu ve kampanya çerçevesinde ilk gün de 63 ünite kan alındığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.