Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kan bağışı sürüyor

GÜNCEL 08.01.2018 - 09:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3826+ kez okundu.
 

Kan bağışı sürüyor

Türk Kızılay Aydın Kan Bağış Merkezi, Didim de kan bağışı kampanyasını sürdürüyor.

AYDIN- Didim Merkez Cami önünde gezici TIR’ın konuşlandırılması ile “Kanın acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile Aydın’ın tüm ilçelerinde sürdürüldüğü belirtildi. Vatandaşlardan kan bağışına yoğun ilgisi olduğunu belirten Dr. Rıdvan Şenol, Didim'deki kampanyada ilk gün de 54 ünite kan alındığını belirtti. İlçede kan alımının iki gün süreceğini belirten Şenol, hastanelerde kan bekleyen hastaların sayısının sürekli arttığını, buna bağlı olarak kan’ın da sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade etti Halkın kan bağışına olan ilgisinin Kızılay’ın yapmış olduğu eğitim ve tanıtım çalışmaları sayesinde kan bağışları istikrarını koruduğunu belirten Şenol, Türk Kızılay’ın başlattığı “Kanın acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaçtır” kampanyası çerçevesinde il genelinde belirli periyotlarla tüm ilçelerde devam edeceğini kaydetti.
Türk Kızılay Aydın Kan Bağış Merkezi, Didim de kan bağışı kampanyasını sürdürüyor.

AYDIN- Didim Merkez Cami önünde gezici TIR’ın konuşlandırılması ile “Kanın acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile Aydın’ın tüm ilçelerinde sürdürüldüğü belirtildi.

Vatandaşlardan kan bağışına yoğun ilgisi olduğunu belirten Dr. Rıdvan Şenol, Didim'deki kampanyada ilk gün de 54 ünite kan alındığını belirtti.

İlçede kan alımının iki gün süreceğini belirten Şenol, hastanelerde kan bekleyen hastaların sayısının sürekli arttığını, buna bağlı olarak kan’ın da sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade etti

Halkın kan bağışına olan ilgisinin Kızılay’ın yapmış olduğu eğitim ve tanıtım çalışmaları sayesinde kan bağışları istikrarını koruduğunu belirten Şenol, Türk Kızılay’ın başlattığı “Kanın acil ihtiyaç değil, sürekli ihtiyaçtır” kampanyası çerçevesinde il genelinde belirli periyotlarla tüm ilçelerde devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.