Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kamyonlar korkutuyor

YAŞAM 07.02.2017 - 16:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2960+ kez okundu.
 

Kamyonlar korkutuyor

Kuşadası- Söke Karayolu’nda seyreden bazı kamyonlar trafik akışında seyreden sürücülere korkulu anlar yaşatıyor.

AYDIN- Parça taş taşıyan kamyonların tamamına yakını brandasız ve hiçbir önlem almadan trafiğe çıkınca diğer sürücülere korku yaşatıyor, Objektifimize yakalanan İzmir plakalı kamyon gibi çok sayıda kamyon hiçbir engele takılmadan nakliye işine devam edinci, sürücüler, “Bu yolda denetim oyk mu?” diye yüksek sesle tepki gösteriyor, ama giden gidiyor, yaşanılan korku dolu anlar yaşayanlara kalıyor. Söke civarındaki tüm yollarda benzer görüntülere sık sık rastlayan sürücüler, “Yetkililer önlem almalı. Kontrol yapılmalı. Aksi halde trafiğe çıkamaz hale geleceğiz” diyeyakındı.
Kuşadası- Söke Karayolu’nda seyreden bazı kamyonlar trafik akışında seyreden sürücülere korkulu anlar yaşatıyor.

AYDIN- Parça taş taşıyan kamyonların tamamına yakını brandasız ve hiçbir önlem almadan trafiğe çıkınca diğer sürücülere korku yaşatıyor, Objektifimize yakalanan İzmir plakalı kamyon gibi çok sayıda kamyon hiçbir engele takılmadan nakliye işine devam edinci, sürücüler, “Bu yolda denetim oyk mu?” diye yüksek sesle tepki gösteriyor, ama giden gidiyor, yaşanılan korku dolu anlar yaşayanlara kalıyor.

Söke civarındaki tüm yollarda benzer görüntülere sık sık rastlayan sürücüler, “Yetkililer önlem almalı. Kontrol yapılmalı. Aksi halde trafiğe çıkamaz hale geleceğiz” diyeyakındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.