Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kamyonete çarpıp bahçeye uçtu

ASAYİŞ 31.07.2018 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3653+ kez okundu.
 

Kamyonete çarpıp bahçeye uçtu

Kuyucak ilçesi Aydın-Denizli Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında park halinde olan kamyonete arkadan çarpan TIR bahçeye uçtu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın-Denizli Karayolu’nda Aydın istikametinde ilerleyen sürücüsü öğrenilemeyen ve kasasında bir adet büyükbaş hayvan taşıyan 09 F 7867 plakalı kamyonetin lastiği patlayınca, araç sürücüsü lastiği değiştirmek için aracını yol kenarına park etti. Aynı istikamette ilerleyen M.E idaresindeki 35 AU 9107 plakalı TIR, yol kenarında park halinde olan kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR, karayolu kenarındaki bahçeye uçtu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. TIR sürücüsü M.E, park halinde olan kamyonetin sürücüsü ve yolcu konumundaki iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kuyucak ilçesi Aydın-Denizli Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında park halinde olan kamyonete arkadan çarpan TIR bahçeye uçtu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın-Denizli Karayolu’nda Aydın istikametinde ilerleyen sürücüsü öğrenilemeyen ve kasasında bir adet büyükbaş hayvan taşıyan 09 F 7867 plakalı kamyonetin lastiği patlayınca, araç sürücüsü lastiği değiştirmek için aracını yol kenarına park etti.

Aynı istikamette ilerleyen M.E idaresindeki 35 AU 9107 plakalı TIR, yol kenarında park halinde olan kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR, karayolu kenarındaki bahçeye uçtu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. TIR sürücüsü M.E, park halinde olan kamyonetin sürücüsü ve yolcu konumundaki iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.