Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaltun Madencilik’ten göçük açıklaması

GÜNCEL 18.02.2019 - 17:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4109+ kez okundu.
 

Kaltun Madencilik’ten göçük açıklaması

Aydın’ın önde gelen madencilik firmalarından biri olan Kaltun Madencilik, bugün Aydın’ın Karpuzlu ile Muğla’nın Milas İlçesi arasındaki bölgede meydana gelen ve 3 kişinin göçük altında kaldığı maden ocağı kazası ile firmalarının bir ilgisinin olmadığını belirtti.

AYDIN – Firma yönetimi tarafından yapılan açıklamada bazı haberlerde isimlerinin yer aldığını ancak bu kazanın Kaltun Madencilik sınırları içerisinde yaşanan bir kaza olmadığını belirttiler. Kaltun Madencilik yetkilileri tarafından Muğla’nın Milas İlçesi’ne bağlı Sarıkaya Mahallesi Yumurtaş mevkiindeki maden ocağında meydana gelen kaza ile ilgili yapılan açıklamada “Bugün bölgemizde yaşamış olduğumuz ve hepimizi derinden üzen maden ocağındaki iş kazası ile ilgili bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için tarafınıza bu yazımızın gönderilme gereği duyulmuştur. Haberlerde maden kazası ile ilgili şirketimizin ismi geçmektedir. Ancak kaza Kaltun Madencilik sınırları içerisinde gerçekleşmemiştir. Kazayla bir ilgimiz yoktur” denildi. Kendilerine ait web sitelerinden de kamuoyu açıklaması yapan Kaltun Madencilik Firması kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Söz konusu kaza şirketimizin iş yeri sınırları içerisinde gerçekleşmemiştir. Ancak yaşanılan kaza ile ilgili şu an büyük üzüntü yaşadığımızı belirtir, en başta çalışanlar ve yakınları olmak üzere, kazanın yaşanmış olduğu iş yerine büyük sabırlar diliyoruz. Kaltun Madencilik olarak bu süreçte her türlü yardım ve destekle yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadeline yer verildi. Kaza Aydın’ın Karpuzlu İlçe sınırlarında değil Muğla’nın Milas İlçe sınırlarında yer alan özel bir firmanın sahasında meydana geldi.
Aydın’ın önde gelen madencilik firmalarından biri olan Kaltun Madencilik, bugün Aydın’ın Karpuzlu ile Muğla’nın Milas İlçesi arasındaki bölgede meydana gelen ve 3 kişinin göçük altında kaldığı maden ocağı kazası ile firmalarının bir ilgisinin olmadığını belirtti.

AYDIN – Firma yönetimi tarafından yapılan açıklamada bazı haberlerde isimlerinin yer aldığını ancak bu kazanın Kaltun Madencilik sınırları içerisinde yaşanan bir kaza olmadığını belirttiler.

Kaltun Madencilik yetkilileri tarafından Muğla’nın Milas İlçesi’ne bağlı Sarıkaya Mahallesi Yumurtaş mevkiindeki maden ocağında meydana gelen kaza ile ilgili yapılan açıklamada “Bugün bölgemizde yaşamış olduğumuz ve hepimizi derinden üzen maden ocağındaki iş kazası ile ilgili bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için tarafınıza bu yazımızın gönderilme gereği duyulmuştur. Haberlerde maden kazası ile ilgili şirketimizin ismi geçmektedir. Ancak kaza Kaltun Madencilik sınırları içerisinde gerçekleşmemiştir. Kazayla bir ilgimiz yoktur” denildi.

Kendilerine ait web sitelerinden de kamuoyu açıklaması yapan Kaltun Madencilik Firması kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Söz konusu kaza şirketimizin iş yeri sınırları içerisinde gerçekleşmemiştir. Ancak yaşanılan kaza ile ilgili şu an büyük üzüntü yaşadığımızı belirtir, en başta çalışanlar ve yakınları olmak üzere, kazanın yaşanmış olduğu iş yerine büyük sabırlar diliyoruz. Kaltun Madencilik olarak bu süreçte her türlü yardım ve destekle yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadeline yer verildi.

Kaza Aydın’ın Karpuzlu İlçe sınırlarında değil Muğla’nın Milas İlçe sınırlarında yer alan özel bir firmanın sahasında meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.