Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kalp krizi geçiren doktorun eşinden açıklama

SAĞLIK 19.10.2016 - 23:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3208+ kez okundu.
 

Kalp krizi geçiren doktorun eşinden açıklama

“Yaşadığımız mağduriyetten dolayı kalp krizi geçirdi”

AYDIN- Aydın’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşam fonksiyonlarını kaybederek bitkisel hayata giren Ortopedi Doktoru Murat Bağcı’nın eşi Esma Bağcı, kocasının alkollü olmadığını belirterek “Son dönemlerde uğradığımız haksızlıktan dolayı eşim kalbine yenik düştü” diye konuştu. Olayın yaşandığı gün, eşi ile birlikte Kuşadası’nda olduklarını ve olaydan önce de birlikte eşi ile yemeğe gittiklerini ancak eşinin kesinlikle alkol almadığını belirten Doktor Murat Bağcı’nın eşi Esma Bağcı, “Eşimle beraberdik. Ve olay günü kesinlikle alkol almadı. Ben öğretmenim FETÖ/PDY operasyonları kapsamında örgütle bağlantım olduğu gerekçesi ile görevden alındım. Uzaktan yakından FETÖ ile alakam olmamasına rağmen eşim bu duruma çok üzüldü. Kızım konservatuarı kazanmıştı.  Kızım da okula alınmadı. Günlerdir geceleri uyuyamıyor. Uğradığımız bunca haksızlığa eşimin kalbi dayanmadı. O gün akşam yığıldı kaldı. Şu anda bitkisel hayatta, ama eşimin kalp krizi geçirmeden önce kesinlikle alkollü değildi. Beyninde sıkıntı yok ama kalp çok yorgun olduğu için hiçbir sıvıyı kabul etmiyormuş” diye konuştu.
“Yaşadığımız mağduriyetten dolayı kalp krizi geçirdi”

AYDIN- Aydın’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşam fonksiyonlarını kaybederek bitkisel hayata giren Ortopedi Doktoru Murat Bağcı’nın eşi Esma Bağcı, kocasının alkollü olmadığını belirterek “Son dönemlerde uğradığımız haksızlıktan dolayı eşim kalbine yenik düştü” diye konuştu.

Olayın yaşandığı gün, eşi ile birlikte Kuşadası’nda olduklarını ve olaydan önce de birlikte eşi ile yemeğe gittiklerini ancak eşinin kesinlikle alkol almadığını belirten Doktor Murat Bağcı’nın eşi Esma Bağcı, “Eşimle beraberdik. Ve olay günü kesinlikle alkol almadı. Ben öğretmenim FETÖ/PDY operasyonları kapsamında örgütle bağlantım olduğu gerekçesi ile görevden alındım. Uzaktan yakından FETÖ ile alakam olmamasına rağmen eşim bu duruma çok üzüldü. Kızım konservatuarı kazanmıştı.  Kızım da okula alınmadı. Günlerdir geceleri uyuyamıyor. Uğradığımız bunca haksızlığa eşimin kalbi dayanmadı. O gün akşam yığıldı kaldı. Şu anda bitkisel hayatta, ama eşimin kalp krizi geçirmeden önce kesinlikle alkollü değildi. Beyninde sıkıntı yok ama kalp çok yorgun olduğu için hiçbir sıvıyı kabul etmiyormuş” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.