Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kalp krizi geçirdi tesadüfen kurtuldu

TEKNOLOJİ 15.08.2016 - 15:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2914+ kez okundu.
 

Kalp krizi geçirdi tesadüfen kurtuldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde, restoranda yemek yerken kalp krizi geçiren şahıs aynı mekanda yemek yiyen sağlık görevlisinin ilk müdahalesi sayesinde hayata tutundu.

AYDIN- Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Efeler ilçesi Sevgiyolu’nda bulunan bir restoranda meydana ged geldi. Edinilen bilgiye göre; ziyaret için geldiği Efeler ilçesinde eşi ve 2 çocuğuyla birlikte restoranda yemek yiyen şahıs, bir anda fenalaşarak masanın üzerine yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan şahsa ilk müdahaleyi garsonlar ve aynı mekanda yemek yiyen vatandaşlar yaptı. Restoranda bulunan Aydın Devlet Hastanesi’nde görevlisi sağlıkçı Arzu Çolak, görevlilerin yardımıyla fenalaşan şahsı masadan indirerek yerde ilk müdahalesini yaptı. Çolak, 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar şahsın başından ayrılmadı. Yapılan ilk müdahale sayesinde hayata tutunan adam, Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, restoranda yemek yerken kalp krizi geçiren şahıs aynı mekanda yemek yiyen sağlık görevlisinin ilk müdahalesi sayesinde hayata tutundu.

AYDIN- Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Efeler ilçesi Sevgiyolu’nda bulunan bir restoranda meydana ged geldi. Edinilen bilgiye göre; ziyaret için geldiği Efeler ilçesinde eşi ve 2 çocuğuyla birlikte restoranda yemek yiyen şahıs, bir anda fenalaşarak masanın üzerine yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan şahsa ilk müdahaleyi garsonlar ve aynı mekanda yemek yiyen vatandaşlar yaptı.

Restoranda bulunan Aydın Devlet Hastanesi’nde görevlisi sağlıkçı Arzu Çolak, görevlilerin yardımıyla fenalaşan şahsı masadan indirerek yerde ilk müdahalesini yaptı. Çolak, 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar şahsın başından ayrılmadı. Yapılan ilk müdahale sayesinde hayata tutunan adam, Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.