Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Kalleşçe kumpas kurdular’

GÜNCEL 12.05.2018 - 20:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4231+ kez okundu.
 

‘Kalleşçe kumpas kurdular’

Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında gerçeği yansıtmayan haberlerden sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi Barınaklar Sorumlusu Serdal Güleryüz, kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

AYDIN- Güleryüz, ”Bu yapılan kalleşçe bir kumpastır” diye ifadeler kullandığı paylaşımında yapılan haberlerin iftiradan öteye gitmediğini ifade etti. 24.11.2017 tarihinde 444 40 09 iletişim hattına gelen ihbar üzerine Aydın Zeybek Mahallesi TOKİ evleri civarında kimin tarafından yapıldığı belli olmayan köpek zehirlenmesi olayı bazı basın organları ve sosyal medyada, sanki büyükşehir tarafından yapılmış olarak gösterildi. Haberlerin aslı astarı olmadığı bizzat büyükşehir belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan basın açıklamasının ardından duyuruldu. Alınan ihbar sonrası olay yerinde zehirlenen 13 köpeği almayan bizzat kendi giden Barınaklar Sorumlusu Serdal Güleryüz de sosyal medya hesabından olayı “Kalleşçe kurulmuş pusu” olarak değerlendirdi. Hesabında ekibiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak şu yorumlarda bulundu. “2017 Ekim ayındaki köpek zehirlenmesi olayına ilk müdahaleyi ben yaptım. Vicdansızlar tarafından zehirlenen 13 köpeğe hemen müdahale edip barınağa getirdim ve 8 tanesini kurtarmayı başardım. Kalleşçe kumpas kurup ne kadar saldırsanız da biz işimizi yapmaya devam edeceğiz.”
Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında gerçeği yansıtmayan haberlerden sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi Barınaklar Sorumlusu Serdal Güleryüz, kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

AYDIN- Güleryüz, ”Bu yapılan kalleşçe bir kumpastır” diye ifadeler kullandığı paylaşımında yapılan haberlerin iftiradan öteye gitmediğini ifade etti.

24.11.2017 tarihinde 444 40 09 iletişim hattına gelen ihbar üzerine Aydın Zeybek Mahallesi TOKİ evleri civarında kimin tarafından yapıldığı belli olmayan köpek zehirlenmesi olayı bazı basın organları ve sosyal medyada, sanki büyükşehir tarafından yapılmış olarak gösterildi. Haberlerin aslı astarı olmadığı bizzat büyükşehir belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan basın açıklamasının ardından duyuruldu.

Alınan ihbar sonrası olay yerinde zehirlenen 13 köpeği almayan bizzat kendi giden Barınaklar Sorumlusu Serdal Güleryüz de sosyal medya hesabından olayı “Kalleşçe kurulmuş pusu” olarak değerlendirdi. Hesabında ekibiyle birlikte bir fotoğraf paylaşarak şu yorumlarda bulundu.

“2017 Ekim ayındaki köpek zehirlenmesi olayına ilk müdahaleyi ben yaptım. Vicdansızlar tarafından zehirlenen 13 köpeğe hemen müdahale edip barınağa getirdim ve 8 tanesini kurtarmayı başardım. Kalleşçe kumpas kurup ne kadar saldırsanız da biz işimizi yapmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.