Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kale, Esnafa Bayrak hediye etti

EKONOMİ 28.10.2015 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1722+ kez okundu.
 

Kale, Esnafa Bayrak hediye etti

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla ilçe esnafını ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

İncirliova ilçe merkezi Sevgi Yolu’ndaki bayrak dağıtımına bizzat kendisi de katılan Başkan Kale; “Millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardık. Birliğimizin ve beraberliğimizin teminatı olan, Cumhuriyet’e dört elle sarılmamız gerekmektedir. Bu nedenle Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 92’inci yıl dönümünde vatandaşlarımıza birer adet Türk Bayrağı hediye etmeyi kararlaştırdık” dedi. İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından dağıtılan Türk Bayrağı’nı evlerine ve iş yerlerine asan vatandaşlar Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye bu duyarlı ve anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla ilçe esnafını ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

İncirliova ilçe merkezi Sevgi Yolu’ndaki bayrak dağıtımına bizzat kendisi de katılan Başkan Kale; “Millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardık. Birliğimizin ve beraberliğimizin teminatı olan, Cumhuriyet’e dört elle sarılmamız gerekmektedir. Bu nedenle Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 92’inci yıl dönümünde vatandaşlarımıza birer adet Türk Bayrağı hediye etmeyi kararlaştırdık” dedi.

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından dağıtılan Türk Bayrağı’nı evlerine ve iş yerlerine asan vatandaşlar Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye bu duyarlı ve anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.