Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kale: Bu Ramazan’da da biriz, beraberiz

GÜNCEL 31.05.2017 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4063+ kez okundu.
 

Kale: Bu Ramazan’da da biriz, beraberiz

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle her yıl kurulan Ramazan İftar Sofrası geleneği, bu yıl da sürdürüldü.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale öncülüğünde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrasında her gün yaklaşık bin 500 vatandaşa iftar yemeği ikram ediliyor. İncirliova Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlara ikram edilen iftar yemeğinin yanı sıra yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi olup da çeşitli nedenlerden dolayı etkinliğe katılamayan yaklaşık 150 ailenin evine yemek servisi 350 aileye de gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Ramazan Ayı’nın rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Kale, şunları söyledi: “İncirliova Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yardımlaşma geleneğimize de sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her akşam kurduğumuz Ramazan İftar Sofrası’nda yaklaşık bin 500 vatandaşımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Bunun yanı sıra yaşlı engelli ya da ihtiyaç sahibi olup da iftar soframıza katılamayan 150 ailemizin evine sıcak yemek, 350 ailemize de gıda yardımında bulunuyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirmemizde bizlere maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu mübarek Ramazan Ayı’nda da vatandaşlarımızla biriz beraberiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nın Türk – İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.” GELENEKSEL TİYATRO GÖSTERİLERİ RENK KATIYOR Ramazan iftar sofrası ve sosyal yardımların yanı sıra Ramazan Şenlikleri de organize ettiklerini kaydeden Başkan Kale, İzmir Karşıyaka Tiyatro Mavi Ay Geleneksel Ortaoyunları Ekibinin gösterileriyle Ramazan’a renk kattığını söyledi.
İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle her yıl kurulan Ramazan İftar Sofrası geleneği, bu yıl da sürdürüldü.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale öncülüğünde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrasında her gün yaklaşık bin 500 vatandaşa iftar yemeği ikram ediliyor.

İncirliova Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlara ikram edilen iftar yemeğinin yanı sıra yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi olup da çeşitli nedenlerden dolayı etkinliğe katılamayan yaklaşık 150 ailenin evine yemek servisi 350 aileye de gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Ramazan Ayı’nın rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Kale, şunları söyledi:

“İncirliova Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yardımlaşma geleneğimize de sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her akşam kurduğumuz Ramazan İftar Sofrası’nda yaklaşık bin 500 vatandaşımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Bunun yanı sıra yaşlı engelli ya da ihtiyaç sahibi olup da iftar soframıza katılamayan 150 ailemizin evine sıcak yemek, 350 ailemize de gıda yardımında bulunuyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirmemizde bizlere maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu mübarek Ramazan Ayı’nda da vatandaşlarımızla biriz beraberiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Ayı’nın Türk – İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

GELENEKSEL TİYATRO GÖSTERİLERİ RENK KATIYOR

Ramazan iftar sofrası ve sosyal yardımların yanı sıra Ramazan Şenlikleri de organize ettiklerini kaydeden Başkan Kale, İzmir Karşıyaka Tiyatro Mavi Ay Geleneksel Ortaoyunları Ekibinin gösterileriyle Ramazan’a renk kattığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.