Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kale, 1 Mayıs’ı işçilerle kutladı

GÜNCEL 01.05.2017 - 19:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2810+ kez okundu.
 

Kale, 1 Mayıs’ı işçilerle kutladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Biz bir aileyiz” dedi.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nı İncirliova Belediyesi çalışanlarıyla birlikte kutladı. Park İncirliova Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Kale, “İncirliova Belediyesi olarak 3 yıllık hizmet dönemimizi geride bıraktık. Bu süre zarfında siz değerli işçi kardeşlerimin emek ve özverili çalışmalarıyla ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Tüm çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İncirliova bizim evimiz. Bizler de büyük bir aileyiz. Bu birliktelik çerçevesinde halkımızın bizden beklediği iş ve hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Siz değerli işçi kardeşlerimle birlikte olmaktan onur duyuyorum. İnşallah, daha güzel yarınlarda buluşacağız. Hepiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutluyorum” dedi. İşçilerden Kale’ye Teşekkür Düzenlenen kahvaltı sonrası belediye işçileri adına kısa bir konuşma yapan İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Mustafa Taşkın, “İncirliova Belediyesi çalışanları olarak büyük bir ailenin fertleri olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Sizlerin de her fırsatta yanımızda olduğunu görmek bizleri mutlu etmektedir başkanım. Bu güzel organizasyondan dolayı tüm çalışanlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Biz bir aileyiz” dedi.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nı İncirliova Belediyesi çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Park İncirliova Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Kale, “İncirliova Belediyesi olarak 3 yıllık hizmet dönemimizi geride bıraktık. Bu süre zarfında siz değerli işçi kardeşlerimin emek ve özverili çalışmalarıyla ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Tüm çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İncirliova bizim evimiz. Bizler de büyük bir aileyiz. Bu birliktelik çerçevesinde halkımızın bizden beklediği iş ve hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Siz değerli işçi kardeşlerimle birlikte olmaktan onur duyuyorum. İnşallah, daha güzel yarınlarda buluşacağız. Hepiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutluyorum” dedi.

İşçilerden Kale’ye Teşekkür

Düzenlenen kahvaltı sonrası belediye işçileri adına kısa bir konuşma yapan İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Mustafa Taşkın, “İncirliova Belediyesi çalışanları olarak büyük bir ailenin fertleri olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Sizlerin de her fırsatta yanımızda olduğunu görmek bizleri mutlu etmektedir başkanım. Bu güzel organizasyondan dolayı tüm çalışanlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.