Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kahvehane değil postane

GÜNCEL 19.03.2018 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2969+ kez okundu.
 

Kahvehane değil postane

Aydın'ın Söke ilçesi Ağaçlı Mahallesi'nde kahvehane işleten Haluk Yalçınöz, iş yerinde oluşturduğu posta kutusu ile vatandaşlardan takdir topluyor.

AYDIN - Söke'nin Ağaçlı Mahallesi'nde 6 yıldır kahvehane işleten Haluk Yalçınöz, mahalle halkının posta sıkıntısına çare oldu. Kahvehanesinde 3 yıl önce özel olarak yaptırdığı posta kutusu ile vatandaşların postalarını tek bir adreste toplayan Yalçınöz, mahallede fahri postacı olarak anılıyor. Adres sorunu 'posta kutusu' ile çözüldü Mahallelerine her hafta Çarşamba günleri postacının gelerek dağıtım yaptığını söyleyen Haluk Yalçınöz, "2014'te yapılan yerel seçimlerden sonra Aydın'ın büyükşehir olması ile birlikte köyümüz mahalleye dönüştü. Eskiden postacı arkadaş gelip mahallemizde dağıtım yapmak için uğraşıyordu. Cadde ve sokak isimleri olmadığı için adresleri bulmakta zorluk çekiyordu. Ben de mahalle halkımızın posta sorunu yaşamaması için böyle bir çözüm yolu buldum. Mahallemizdeki okulumuz ve muhtarlığımız dahil tüm postalar tek bir adreste toplanıyor" dedi. Mahalle halkı uygulamadan memnun Mahalle sakinlerinden Halil Mallı posta sorununa çare olduğu için kahvehane işletmecisi Yalçınöz'e teşekkür etti. Postalarının Yalçınöz sayesinde zamanında kendilerine ulaştığını belirten Mallı, "Posta işi bizim için sorun haline gelmişti. Her ne kadar bizler SMS ile kredi kartlarımızın hesap özetlerine ulaşabilsek de telefon kullanamayan, hesap özetlerini yazılı olarak isteyen vatandaşlarımız var. Kahvehanedeki posta kutusu öncesinde kart ödemeleri gecikebiliyor, faiz işletiliyordu. Haluk bey sayesinde postalarımıza zamanında ulaşıyor, ödemelerimizi geciktirmeden yapıyoruz. Kendisine mahallemize kattığı yenilikten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Aydın'ın Söke ilçesi Ağaçlı Mahallesi'nde kahvehane işleten Haluk Yalçınöz, iş yerinde oluşturduğu posta kutusu ile vatandaşlardan takdir topluyor.

AYDIN - Söke'nin Ağaçlı Mahallesi'nde 6 yıldır kahvehane işleten Haluk Yalçınöz, mahalle halkının posta sıkıntısına çare oldu. Kahvehanesinde 3 yıl önce özel olarak yaptırdığı posta kutusu ile vatandaşların postalarını tek bir adreste toplayan Yalçınöz, mahallede fahri postacı olarak anılıyor.

Adres sorunu 'posta kutusu' ile çözüldü

Mahallelerine her hafta Çarşamba günleri postacının gelerek dağıtım yaptığını söyleyen Haluk Yalçınöz, "2014'te yapılan yerel seçimlerden sonra Aydın'ın büyükşehir olması ile birlikte köyümüz mahalleye dönüştü. Eskiden postacı arkadaş gelip mahallemizde dağıtım yapmak için uğraşıyordu. Cadde ve sokak isimleri olmadığı için adresleri bulmakta zorluk çekiyordu. Ben de mahalle halkımızın posta sorunu yaşamaması için böyle bir çözüm yolu buldum. Mahallemizdeki okulumuz ve muhtarlığımız dahil tüm postalar tek bir adreste toplanıyor" dedi.

Mahalle halkı uygulamadan memnun

Mahalle sakinlerinden Halil Mallı posta sorununa çare olduğu için kahvehane işletmecisi Yalçınöz'e teşekkür etti. Postalarının Yalçınöz sayesinde zamanında kendilerine ulaştığını belirten Mallı, "Posta işi bizim için sorun haline gelmişti. Her ne kadar bizler SMS ile kredi kartlarımızın hesap özetlerine ulaşabilsek de telefon kullanamayan, hesap özetlerini yazılı olarak isteyen vatandaşlarımız var. Kahvehanedeki posta kutusu öncesinde kart ödemeleri gecikebiliyor, faiz işletiliyordu. Haluk bey sayesinde postalarımıza zamanında ulaşıyor, ödemelerimizi geciktirmeden yapıyoruz. Kendisine mahallemize kattığı yenilikten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.