Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kahraman polis, yanmaktan kurtardı

ASAYİŞ 18.01.2018 - 09:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3574+ kez okundu.
 

Kahraman polis, yanmaktan kurtardı

Söke Adliyesi’nde görev yapan polis memuru Servet Darcan’ın, büyüyüp tüm Adliyeyi saracak olan yangını, kahramanca bir girişimle önlediği bildirildi.

AYDIN- “Bu ülkede kahramanlar bitmez” diye Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un verdiği bilgiye göre, Söke Adliyesi’nin zemin katında bulunan Aydın Barosu Odası’nda elektrik kablolarından kaynaklanan bir yangın başladı. Akşam saatlerinde başlayan yangını fark eden polis memuru Servet Darcan, kapı camını kırıp kendi hayatını tehlikeye atarak Aydın Barosu Odası’nı ve Adliye’yi olası bir felaketten kurtardı. Sosyal medya hesabından olayı duyuran Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, felaketin önleyen kahraman polis memuru Servet Darcan’a teşekkür edip şükranlarını sundu.
Söke Adliyesi’nde görev yapan polis memuru Servet Darcan’ın, büyüyüp tüm Adliyeyi saracak olan yangını, kahramanca bir girişimle önlediği bildirildi.

AYDIN- “Bu ülkede kahramanlar bitmez” diye Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt’un verdiği bilgiye göre, Söke Adliyesi’nin zemin katında bulunan Aydın Barosu Odası’nda elektrik kablolarından kaynaklanan bir yangın başladı. Akşam saatlerinde başlayan yangını fark eden polis memuru Servet Darcan, kapı camını kırıp kendi hayatını tehlikeye atarak Aydın Barosu Odası’nı ve Adliye’yi olası bir felaketten kurtardı.

Sosyal medya hesabından olayı duyuran Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, felaketin önleyen kahraman polis memuru Servet Darcan’a teşekkür edip şükranlarını sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.