Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kadınlara Ücretsiz Kuaförlük Hizmeti

YAŞAM 26.12.2015 - 16:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2202+ kez okundu.
 

Kadınlara Ücretsiz Kuaförlük Hizmeti

Sosyal Belediyecilikte sınır tanımayan Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinde bayanlara kuaförlük hizmeti sunuyor.

Kuaförlük hizmetlerinin tamamını kapsayan çalışmalar Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinde yapılıyor.  Nazillili bayanlardan gelen istek ve talepler değerlendirilerek Nazilli Belediyesi personeli tarafından verilen kuaförlük hizmetlerinin tamamı ücretsiz olarak bayanlara sunuluyor. Mesai saatleri ile Cumartesi günleri verilen kuaförlük hizmetinin ücretsiz olarak sunulması özellikle dar gelirli ve imkânları kısıtlı olan bayanlar tarafından memnuniyet ile karşılanırken, Nazilli Belediyesi tarafından Turan Mahallesinde kadınların kişisel gelişimlerini artırmak, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanmaları için çeşitli eğitimler de verilmesi için yapılan Kadın Dayanışma evinde ihtiyaca göre hizmetlerin de verilmeye başladığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sorunların çözümü ve aynı paydada buluşmak üzere kurduğumuz ve kadınlara sosyal, ekonomik ve sağlık anlamında destek sunabilmek amacıyla yola çıktığımız bu dayanışma evinde kadınların kişisel gelişimlerini artırması, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanması için çeşitli eğitimler ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Belediyemiz personelince hizmet verilen Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evin’den tüm Nazillili bayanlarımızın yararlanmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreç içinde Nazilli’mizin başka mahallelerinde de Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi gibi yerler yaparak Nazilli’nin tüm bayanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Sosyal Belediyecilikte sınır tanımayan Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinde bayanlara kuaförlük hizmeti sunuyor.

Kuaförlük hizmetlerinin tamamını kapsayan çalışmalar Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma evinde yapılıyor.  Nazillili bayanlardan gelen istek ve talepler değerlendirilerek Nazilli Belediyesi personeli tarafından verilen kuaförlük hizmetlerinin tamamı ücretsiz olarak bayanlara sunuluyor.

Mesai saatleri ile Cumartesi günleri verilen kuaförlük hizmetinin ücretsiz olarak sunulması özellikle dar gelirli ve imkânları kısıtlı olan bayanlar tarafından memnuniyet ile karşılanırken, Nazilli Belediyesi tarafından Turan Mahallesinde kadınların kişisel gelişimlerini artırmak, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanmaları için çeşitli eğitimler de verilmesi için yapılan Kadın Dayanışma evinde ihtiyaca göre hizmetlerin de verilmeye başladığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sorunların çözümü ve aynı paydada buluşmak üzere kurduğumuz ve kadınlara sosyal, ekonomik ve sağlık anlamında destek sunabilmek amacıyla yola çıktığımız bu dayanışma evinde kadınların kişisel gelişimlerini artırması, el sanatlarına olan ilgi ve ekonomiye katkı sağlanması için çeşitli eğitimler ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Belediyemiz personelince hizmet verilen Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evin’den tüm Nazillili bayanlarımızın yararlanmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreç içinde Nazilli’mizin başka mahallelerinde de Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi gibi yerler yaparak Nazilli’nin tüm bayanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.