Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kadınlara sağlıklı beslenme tüyoları

SAĞLIK 25.10.2017 - 15:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2470+ kez okundu.
 

Kadınlara sağlıklı beslenme tüyoları

Söke’de gerçekleştirilen ‘Düzenli Beslen Sağlıklı Yaşa’ konulu seminerde kadınlara, sağlıklı beslenme tüyoları verildi.

AYDIN- Söke Kadın Meclisi tarafından gerçekleştirilen seminer, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda yapıldı. Diyetisyen ve beslenme uzmanı Duygu Yılmaz’ın konuşmacı olduğu seminere katılımın yoğun olduğu gözlendi. Günümüzün en fazla konuşulan ve sağlık alanında sürekli gündemde yer bulan sağlıklı beslenme konusunda bilgiler veren Diyetisyen Duygu Yılmaz, katılımcılara Bağışıklık ve Beslenme, Hormonların Vücuda Etkileri, Menopoz ve Beslenme, Prebiyotikler konu başlıklarında sunum yaptı. Soru cevap bölümünün de yer aldığı seminerin sonunda Söke Kadın Meclisi Başkanı Güler Nalbant, genç Diyetisyen Duygu Yılmaz’a çiçek takdim ederek, teşekkür etti.
Söke’de gerçekleştirilen ‘Düzenli Beslen Sağlıklı Yaşa’ konulu seminerde kadınlara, sağlıklı beslenme tüyoları verildi.

AYDIN- Söke Kadın Meclisi tarafından gerçekleştirilen seminer, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda yapıldı. Diyetisyen ve beslenme uzmanı Duygu Yılmaz’ın konuşmacı olduğu seminere katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Günümüzün en fazla konuşulan ve sağlık alanında sürekli gündemde yer bulan sağlıklı beslenme konusunda bilgiler veren Diyetisyen Duygu Yılmaz, katılımcılara Bağışıklık ve Beslenme, Hormonların Vücuda Etkileri, Menopoz ve Beslenme, Prebiyotikler konu başlıklarında sunum yaptı. Soru cevap bölümünün de yer aldığı seminerin sonunda Söke Kadın Meclisi Başkanı Güler Nalbant, genç Diyetisyen Duygu Yılmaz’a çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.