Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kadınlara eğlence sürprizi

GÜNCEL 09.03.2017 - 12:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3442+ kez okundu.
 

Kadınlara eğlence sürprizi

Germencik Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Türk Burcu yaşam alanında bulunan düğün salonunda kadınlar için eğlence tertip edildi.

AYDIN- Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikte, Belediye Başkanı Ümmet Akın, eğlenceye katılan bayanlara gül vererek Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Programda Efeler, Kuşadası, Didim ilçelerinde farklı mekanlarda sahne alan sanatçı Didem, kadınları eğlencenin doruk noktasına ulaştırdı. Kadınların teşekkür ettiği başkan Akın ise, ‘’Kadınlarımız en değerli varlıklarımız Bizler, 8 Mart'ı sadece kadınların yılda bir kez hatırlanmaları değil, sorunlarının çözülene kadar tartışılması için bir fırsat ve imkân olarak görmeliyiz. Kadın sorunları, diğer toplumsal ve insani sorunlardan ayrı tutulmamalı. Şu yalın gerçeği unutmamalıyız, kadın aile ve toplumsal ilişkilerin direği, nirengi noktasıdır. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında kadınların tam manasıyla izi görülüp sesi duyulacaksa önce şiddetle mücadele etmek asıl ve öncelikli olmalıdır. Kadınsız toplum, kadınsız aile, kısacası kadınsız insan ve insanlık düşünülemeyecektir. Bugün onların günü. Sadece bugün değil onları her gün özel kılmalıyız. Eğlenceyi tertip eden Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz personeline de teşekkür ediyorum.” Başkan Akın, salondan ayrıldıktan sonra kadınlar doyasıya eğlenerek bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.
Germencik Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Türk Burcu yaşam alanında bulunan düğün salonunda kadınlar için eğlence tertip edildi.

AYDIN- Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikte, Belediye Başkanı Ümmet Akın, eğlenceye katılan bayanlara gül vererek Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Programda Efeler, Kuşadası, Didim ilçelerinde farklı mekanlarda sahne alan sanatçı Didem, kadınları eğlencenin doruk noktasına ulaştırdı. Kadınların teşekkür ettiği başkan Akın ise, ‘’Kadınlarımız en değerli varlıklarımız Bizler, 8 Mart'ı sadece kadınların yılda bir kez hatırlanmaları değil, sorunlarının çözülene kadar tartışılması için bir fırsat ve imkân olarak görmeliyiz. Kadın sorunları, diğer toplumsal ve insani sorunlardan ayrı tutulmamalı. Şu yalın gerçeği unutmamalıyız, kadın aile ve toplumsal ilişkilerin direği, nirengi noktasıdır. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında kadınların tam manasıyla izi görülüp sesi duyulacaksa önce şiddetle mücadele etmek asıl ve öncelikli olmalıdır. Kadınsız toplum, kadınsız aile, kısacası kadınsız insan ve insanlık düşünülemeyecektir. Bugün onların günü. Sadece bugün değil onları her gün özel kılmalıyız. Eğlenceyi tertip eden Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz personeline de teşekkür ediyorum.”

Başkan Akın, salondan ayrıldıktan sonra kadınlar doyasıya eğlenerek bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.