Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kadınlar, şehit annesini ziyaret etti

GENEL 20.03.2019 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3185+ kez okundu.
 

Kadınlar, şehit annesini ziyaret etti

Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, Güneydoğu’da terör örgütüyle mücadele ederken şehit olan Orkun Alp Arslan'ın annesi Seray Özen'i ziyaret etti.

AYDIN - Mardin'in Artuklu İlçesi Cevizlik Köyü Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırı sonucu 9 Temmuz 2016 tarihinde şehit düşen Orkun Alp Arslan'ın annesi Seray Özen'i, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Aydın Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, şehit annesinin yaşadığı acıya ortak oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten şehit annesi Seray Sever, "Şehidim, oğlum Orkun Alp Arslan'ı hiçbir zaman unutmamın mümkün olmadığını biliyorsunuz. Böyle anlamlı bir günde ziyaretiniz ile memnun ettiniz, hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Çanakkale Zaferi’nin sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de en önemli olaylarından biri olduğunu söyleyen Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ise, "Bugün bu vesileyle vatan topraklarımızı kanları ile sulayan tüm şehitlerimizi anmak onlara minnettar olduğumuzu belirtmek adına şehit Orkun Alp Arslan'ı ziyaret ettik. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, Güneydoğu’da terör örgütüyle mücadele ederken şehit olan Orkun Alp Arslan'ın annesi Seray Özen'i ziyaret etti.

AYDIN - Mardin'in Artuklu İlçesi Cevizlik Köyü Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırı sonucu 9 Temmuz 2016 tarihinde şehit düşen Orkun Alp Arslan'ın annesi Seray Özen'i, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Aydın Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ve yönetim kurulu üyeleri, şehit annesinin yaşadığı acıya ortak oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten şehit annesi Seray Sever, "Şehidim, oğlum Orkun Alp Arslan'ı hiçbir zaman unutmamın mümkün olmadığını biliyorsunuz. Böyle anlamlı bir günde ziyaretiniz ile memnun ettiniz, hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Çanakkale Zaferi’nin sadece Türk tarihinin değil, dünya tarihinin de en önemli olaylarından biri olduğunu söyleyen Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ise, "Bugün bu vesileyle vatan topraklarımızı kanları ile sulayan tüm şehitlerimizi anmak onlara minnettar olduğumuzu belirtmek adına şehit Orkun Alp Arslan'ı ziyaret ettik. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.