Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kadınlar Özakcan’a sahip çıktı

SİYASET 26.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4022+ kez okundu.
 

Kadınlar Özakcan’a sahip çıktı

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüp ve mahalle programlarına devam ettiği belirtilen Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’a, Emirdoğan Mahallesi’nde ikamet eden kadınlardan destek geldiği bildirildi.

AYDIN- Başkan Özakcan’ın, Emirdoğan Mahallesi ziyaretinde kadınlar, ‘ Başkanımızın yanındayız’ mesajı verdiği belirtildi. DP’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın seçim çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “31 Mart Yerel seçimlerinde DP’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Her gittiği mahallede büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Özakcan’ın ilk durağı Terziler Mahallesi oldu. Terziler Mahallesi ve sonrasında ki Emirdoğan Mahallesi ziyaretinde mahalle halkının büyük coşkuyla karşıladığı Başkan Özakcan’ın kahve konuşmaları miting havasında geçti. 5 yıl boyunca mahalleye yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Özakcan, yaptıklarının yapacaklarının birer teminatı olduğunu söyleyerek mahalle halkından destek istedi. Kadınların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştığı programda Başkan Özakcan’a güçlü desteklerinin devam edeceğini söyleyen vatandaşlar, ”Bizim oyumuz, Efeler Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı, her zaman, 24 saat size ulaşabildiğimiz için, güler yüzünden dolayı, sadece seçimden seçime değil her zaman bizim dertlerimizi dinlediğin için bizim oyumuzda gönlümüzde sizden yana” dedi. Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Özakcan, ‘Bizler gönül belediyeciliği yapıyoruz. Vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurduk. 5 yıl boyunca adımızı billboardlara değil, gönüllere yazdırdık. Olduğumuz gibi göründük. Biz güçlü bir aileyiz. Bugün 5 yıllık görevimizin sonucunda karşınıza alnım ak ve başım dik şekilde çıkıp hesap verebiliyorum. Kendi şahsi işlerimde göstermediğim hassasiyeti, titizliği, Efeler halkının olan kamu kaynaklarını kullanırken gösterdim. Hizmetlerimizin artarak devamı için birlikte olduğumuzu bilmek beni çok mutlu ediyor’ ifadelerini kullandı.”
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüp ve mahalle programlarına devam ettiği belirtilen Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti (DP) Başkan Adayı M. Mesut Özakcan’a, Emirdoğan Mahallesi’nde ikamet eden kadınlardan destek geldiği bildirildi.

AYDIN- Başkan Özakcan’ın, Emirdoğan Mahallesi ziyaretinde kadınlar, ‘ Başkanımızın yanındayız’ mesajı verdiği belirtildi.

DP’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın seçim çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“31 Mart Yerel seçimlerinde DP’den aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Her gittiği mahallede büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Özakcan’ın ilk durağı Terziler Mahallesi oldu.

Terziler Mahallesi ve sonrasında ki Emirdoğan Mahallesi ziyaretinde mahalle halkının büyük coşkuyla karşıladığı Başkan Özakcan’ın kahve konuşmaları miting havasında geçti. 5 yıl boyunca mahalleye yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Özakcan, yaptıklarının yapacaklarının birer teminatı olduğunu söyleyerek mahalle halkından destek istedi.

Kadınların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştığı programda Başkan Özakcan’a güçlü desteklerinin devam edeceğini söyleyen vatandaşlar, ”Bizim oyumuz, Efeler Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı, her zaman, 24 saat size ulaşabildiğimiz için, güler yüzünden dolayı, sadece seçimden seçime değil her zaman bizim dertlerimizi dinlediğin için bizim oyumuzda gönlümüzde sizden yana” dedi.

Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Özakcan, ‘Bizler gönül belediyeciliği yapıyoruz. Vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurduk. 5 yıl boyunca adımızı billboardlara değil, gönüllere yazdırdık. Olduğumuz gibi göründük. Biz güçlü bir aileyiz. Bugün 5 yıllık görevimizin sonucunda karşınıza alnım ak ve başım dik şekilde çıkıp hesap verebiliyorum. Kendi şahsi işlerimde göstermediğim hassasiyeti, titizliği, Efeler halkının olan kamu kaynaklarını kullanırken gösterdim. Hizmetlerimizin artarak devamı için birlikte olduğumuzu bilmek beni çok mutlu ediyor’ ifadelerini kullandı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.