Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kadınlar Forum Aydın’da buluştu

GENEL 15.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3998+ kez okundu.
 

Kadınlar Forum Aydın’da buluştu

Aydın ve çevre illerin çekim merkezi Forum Aydın, Anneler Günü’ne özel bir söyleşi, imza günü ve fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Söyleşide Fotoğraf Sanatçısı Nagihan Bozkurt, “Evrensel Senfoni” kitabının yazarı Prof. Dr. Yelda Özsunar Dayanır ve Uzman Psikolog Aslı Çevirgen annelikle kariyeri birlikte yürütebilmenin inceliklerini katılımcılarla paylaştı. Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilen söyleşide, Fotoğraf Sanatçısı Nagihan Bozkurt, “Evrensel Senfoni” kitabının yazarı Prof. Dr. Yelda Özsunar Dayanır ve Uzman Psikolog Aslı Çevirgen anne ve anne adaylarıyla buluştu. Kariyerinde başarılı üç kadının annelik hikayelerini paylaştığı sohbetin ardından Nagihan Bozkurt “Evrensel Senfoni” kitabını imzaladı.
Aydın ve çevre illerin çekim merkezi Forum Aydın, Anneler Günü’ne özel bir söyleşi, imza günü ve fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Söyleşide Fotoğraf Sanatçısı Nagihan Bozkurt, “Evrensel Senfoni” kitabının yazarı Prof. Dr. Yelda Özsunar Dayanır ve Uzman Psikolog Aslı Çevirgen annelikle kariyeri birlikte yürütebilmenin inceliklerini katılımcılarla paylaştı.

Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilen söyleşide, Fotoğraf Sanatçısı Nagihan Bozkurt, “Evrensel Senfoni” kitabının yazarı Prof. Dr. Yelda Özsunar Dayanır ve Uzman Psikolog Aslı Çevirgen anne ve anne adaylarıyla buluştu. Kariyerinde başarılı üç kadının annelik hikayelerini paylaştığı sohbetin ardından Nagihan Bozkurt “Evrensel Senfoni” kitabını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.