Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kadınlar Denizi'ne Didim modeli

GENEL 07.02.2019 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3790+ kez okundu.
 

Kadınlar Denizi'ne Didim modeli

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Kadınlar Denizi esnafı ile Kadınlar Denizi’nde buluştu. Yoğun bir katılım olan görüşmede esnafın sorunlarını Ömer Günel İle paylaştığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Başkan Adayı Ömer Günel esnafın tüm sorularını detaylı şekilde cevaplayan Ömer Günel şunları söyledi: “Öncelikle size şunun müjdesini vermek istiyorum. Benim dönemimde artık sorunlarınızın muhatabını aramak zorunda kalmayacaksınız. Buna biz bakmıyoruz Aydın Büyükşehir Belediyesi bakıyor gibi bir cevap duymayacaksınız. Her sorunun muhatabı biziz ve sorunlar çözülünceye kadar takipçisi de biz olacağız. Bu sahil bu kent bizim. Yetki sahibi büyükşehir de olsa biz buraları yerinden çok daha sağlıklı takip edebiliriz. O yüzden büyükşehir ile aynı Didim’de yaptığı gibi bir uygulamaya gideceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kanunen yetkileri Kuşadası Belediyesi’ne devretme hakkı var. Bunu Didim’de yaptılar. Masrafları büyükşehirden karşılanarak bu alanların bakımını biz yapacağız.” BENDEN BIKACAKSINIZ Esnaf, Kadınlar Denizi Yolu’nun yapılması, sahil şeridinin yosunlanması, kumsaldaki kumun çekilmesi, sahil şeridinin düzenlenmesi gibi sorunlarını aktardılar. Ayrıca belediye başkanına ulaşamıyor olmaktan çok müzdarip olduklarını ve bu dönem ulaşılabilir bir belediye başkanı istediklerini Ömer Günel’e aktardılar. Ömer Günel “En büyük sıkıntılarınızdan birinin muhatap bulamamak, belediye başkanına ulaşamamak olduğunu görüyorum. Bu konuda sizlere şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim o kadar çok aranızda ve içinizde olacağım ki benden bıkacaksınız” dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Kadınlar Denizi esnafı ile Kadınlar Denizi’nde buluştu. Yoğun bir katılım olan görüşmede esnafın sorunlarını Ömer Günel İle paylaştığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Başkan Adayı Ömer Günel esnafın tüm sorularını detaylı şekilde cevaplayan Ömer Günel şunları söyledi:

“Öncelikle size şunun müjdesini vermek istiyorum. Benim dönemimde artık sorunlarınızın muhatabını aramak zorunda kalmayacaksınız. Buna biz bakmıyoruz Aydın Büyükşehir Belediyesi bakıyor gibi bir cevap duymayacaksınız. Her sorunun muhatabı biziz ve sorunlar çözülünceye kadar takipçisi de biz olacağız.

Bu sahil bu kent bizim. Yetki sahibi büyükşehir de olsa biz buraları yerinden çok daha sağlıklı takip edebiliriz. O yüzden büyükşehir ile aynı Didim’de yaptığı gibi bir uygulamaya gideceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kanunen yetkileri Kuşadası Belediyesi’ne devretme hakkı var. Bunu Didim’de yaptılar. Masrafları büyükşehirden karşılanarak bu alanların bakımını biz yapacağız.”

BENDEN BIKACAKSINIZ

Esnaf, Kadınlar Denizi Yolu’nun yapılması, sahil şeridinin yosunlanması, kumsaldaki kumun çekilmesi, sahil şeridinin düzenlenmesi gibi sorunlarını aktardılar. Ayrıca belediye başkanına ulaşamıyor olmaktan çok müzdarip olduklarını ve bu dönem ulaşılabilir bir belediye başkanı istediklerini Ömer Günel’e aktardılar.

Ömer Günel “En büyük sıkıntılarınızdan birinin muhatap bulamamak, belediye başkanına ulaşamamak olduğunu görüyorum. Bu konuda sizlere şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim o kadar çok aranızda ve içinizde olacağım ki benden bıkacaksınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.