Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kadınlar Denizi Mahallesi’ne yeni park

GÜNCEL 09.11.2017 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2093+ kez okundu.
 

Kadınlar Denizi Mahallesi’ne yeni park

İlçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir parkın daha yapımına başladı.

AYDIN- Son 3 buçuk yıl içerisinde 30 yeni parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kadınlar Denizi Mahallesi Kasım Yaman Caddesi üzerinde bulunan yeni parkın yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Projelendirme ve uygulama çalışmaları Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan 600 metrekarelik parkın içerisinde çocuk oyun gurubu, oturma grubu, yürüyüş yolu, aydınlatma sistemi ve çim alan yer alacak. Parkın en kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin kullanımına açılması hedefleniyor.
İlçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bir parkın daha yapımına başladı.

AYDIN- Son 3 buçuk yıl içerisinde 30 yeni parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kadınlar Denizi Mahallesi Kasım Yaman Caddesi üzerinde bulunan yeni parkın yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Projelendirme ve uygulama çalışmaları Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan 600 metrekarelik parkın içerisinde çocuk oyun gurubu, oturma grubu, yürüyüş yolu, aydınlatma sistemi ve çim alan yer alacak. Parkın en kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin kullanımına açılması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.