Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kadına yönelik şiddetle mücadele planı toplantısı yapıldı

GÜNCEL 15.01.2018 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3404+ kez okundu.
 

Kadına yönelik şiddetle mücadele planı toplantısı yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2018-2020 İl Eylem Planı Teknik Kurul toplantısı yapıldı.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2018 -2020 İl Eylem Planı Teknik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. İl Müdürü Seyfi Bozçelik'in başkanlığındaki toplantıya Erbakan Vakfı, Gevher Nesibe Sultan Yardımlaşma Derneği, Çağdaş Romanlar Derneği, Beyaz Ay Derneği, Türk Kadınlar Konseyi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı, kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda kadına yönelik şiddetin önlenmesi için sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumları ile ortak hareket edilerek şiddetin her türlüsüne hayır demek ve engel olmak için teknik kurul olarak istişarede bulunuldu.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2018-2020 İl Eylem Planı Teknik Kurul toplantısı yapıldı.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2018 -2020 İl Eylem Planı Teknik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürü Seyfi Bozçelik'in başkanlığındaki toplantıya Erbakan Vakfı, Gevher Nesibe Sultan Yardımlaşma Derneği, Çağdaş Romanlar Derneği, Beyaz Ay Derneği, Türk Kadınlar Konseyi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı, kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda kadına yönelik şiddetin önlenmesi için sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumları ile ortak hareket edilerek şiddetin her türlüsüne hayır demek ve engel olmak için teknik kurul olarak istişarede bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.