Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kadın çiftçiler bilgilendirildi

EĞİTİM 13.04.2019 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3931+ kez okundu.
 

Kadın çiftçiler bilgilendirildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım Orman Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitimle, kadın çiftçilerin sağlık konularında bilgilendirildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgilere göre, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Kadın Çiftçi Eğitim ve Yayım faaliyetleri kapsamında, İncir Toplantı salonunda kadınlara yönelik eğitim toplantısı düzenlendi. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından gelen doktorlar tarafından verilen eğitime, 82 kadın çiftçi ve teknik personel katılım sağladı. Eğitim ile sağlık bilincinin yükseltilmesi, birey ve toplum sağlığının olumlu yönde geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması amaçlandı. Bu kapsamda, kadın çiftçilere talasemi, kadın sağlığı, anne sütü ve anne sütünün yararları konularında bilgilendirme yapıldı. Düzenlenen eğitim soru ve cevap bölümü ile sona erdi.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım Orman Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitimle, kadın çiftçilerin sağlık konularında bilgilendirildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgilere göre, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Kadın Çiftçi Eğitim ve Yayım faaliyetleri kapsamında, İncir Toplantı salonunda kadınlara yönelik eğitim toplantısı düzenlendi.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından gelen doktorlar tarafından verilen eğitime, 82 kadın çiftçi ve teknik personel katılım sağladı. Eğitim ile sağlık bilincinin yükseltilmesi, birey ve toplum sağlığının olumlu yönde geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması amaçlandı. Bu kapsamda, kadın çiftçilere talasemi, kadın sağlığı, anne sütü ve anne sütünün yararları konularında bilgilendirme yapıldı. Düzenlenen eğitim soru ve cevap bölümü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.