Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaçarken yakalandı

ASAYİŞ 04.11.2017 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2608+ kez okundu.
 

Kaçarken yakalandı

FETÖ’nün firari Aydın il sorumlusu kaçarken yakalandı. FETÖ/PDY Aydın il sorumlusu A.K. eşi E.K. ve beraberindeki 7 kişi ile Marmaris'te yakalandı.

AYDIN- Uzun süredir aranmakta olan FETÖ/PDY Aydın il sorumlusu ve beraberindeki 8 kişi Marmaris'ten denizyolu ile yasadışı yollardan kaçmak isterken yakalandı. Yakalanan şahıslar üzerinde sahte kimlikler ve çok miktarda döviz ele geçirildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yurt dışına deniz yoluyla kaçmaya çalışan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda bir grup FETÖ/PDY üyesinin Marmaris İlçesinden yurtdışına tekne yoluyla kaçma hazırlıkları olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyon ile 9 FETÖ/PDY şüphelisi gizlendikleri araçların içinde ve arazide yapılan takip sonucu yakalandı. Şüphelilerin yapılan üst ve araç aramalarında; 5 adet sahte kimlik ile yüksek miktarda dolar ve euro ele geçirildi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan verilen talimat doğrultusunda, Marmaris KOM Grup Amirliği’nde gözaltına alınan şüphelilerin yapılan kimlik araştırmasında, 3 ayrı ilde mahkemelerce terör örgütü yöneticisi ve üyesi olmaktan arandıkları, ByLock kullandıkları, çeşitli devlet memurluklarından daha önce ihraç edildikleri, ayrıca gözaltına alınan şüpheliler içinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün sözde Aydın il sorumlusu A.K. ve eşi E.K.’nin de olduğu tespit edildi. Ayrıca yakalananlar arasında Erzurum ilinin üst düzey örgüt yöneticisi olduğu öğrenilen Ü.Ü.'nün de aralarında olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında doktor, emekli öğretmen, ev hanımı, müftü bulunurken, M.E.K., E.K., E.K., E.Ş., N.Ş., A.K., A.K., Ü.Ü. ve Y.K isimli FETÖ/PDY terör örgütü üyeleri ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Örgüt üyelerini yurtdışına kaçırmak için kurulan organizasyonun deşifre edilmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor.
FETÖ’nün firari Aydın il sorumlusu kaçarken yakalandı. FETÖ/PDY Aydın il sorumlusu A.K. eşi E.K. ve beraberindeki 7 kişi ile Marmaris'te yakalandı.

AYDIN- Uzun süredir aranmakta olan FETÖ/PDY Aydın il sorumlusu ve beraberindeki 8 kişi Marmaris'ten denizyolu ile yasadışı yollardan kaçmak isterken yakalandı. Yakalanan şahıslar üzerinde sahte kimlikler ve çok miktarda döviz ele geçirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yurt dışına deniz yoluyla kaçmaya çalışan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerinin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda bir grup FETÖ/PDY üyesinin Marmaris İlçesinden yurtdışına tekne yoluyla kaçma hazırlıkları olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyon ile 9 FETÖ/PDY şüphelisi gizlendikleri araçların içinde ve arazide yapılan takip sonucu yakalandı.

Şüphelilerin yapılan üst ve araç aramalarında; 5 adet sahte kimlik ile yüksek miktarda dolar ve euro ele geçirildi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan verilen talimat doğrultusunda, Marmaris KOM Grup Amirliği’nde gözaltına alınan şüphelilerin yapılan kimlik araştırmasında, 3 ayrı ilde mahkemelerce terör örgütü yöneticisi ve üyesi olmaktan arandıkları, ByLock kullandıkları, çeşitli devlet memurluklarından daha önce ihraç edildikleri, ayrıca gözaltına alınan şüpheliler içinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün sözde Aydın il sorumlusu A.K. ve eşi E.K.’nin de olduğu tespit edildi. Ayrıca yakalananlar arasında Erzurum ilinin üst düzey örgüt yöneticisi olduğu öğrenilen Ü.Ü.'nün de aralarında olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında doktor, emekli öğretmen, ev hanımı, müftü bulunurken, M.E.K., E.K., E.K., E.Ş., N.Ş., A.K., A.K., Ü.Ü. ve Y.K isimli FETÖ/PDY terör örgütü üyeleri ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Örgüt üyelerini yurtdışına kaçırmak için kurulan organizasyonun deşifre edilmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.