Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaçan hasta İddaa Bayisi'nde yakalandı

ASAYİŞ 16.10.2017 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1689+ kez okundu.
 

Kaçan hasta İddaa Bayisi'nde yakalandı

Hastaneden kaçan psikiyatri hastası iddaa bayisinde bulundu

AYDIN- Aydın Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan psikiyatri hastası bir şahıs hastaneden firar etti. Görevliler tarafından hastaneden kaçtığı belirlenen şahsın bulunması için hasta yakınları ve polis ekipleri çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre; Aydın Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi görmekte olan 32 yaşındaki Hasan Ö. İsimli hastanın servisten çıkıp geri dönmediğini gören görevliler, durumu polise ve hasta yakınlarına bildirdi. Psikiyatri servisinde yattığı için aranan hasta, Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan bir iddaa bayisi içerisinde bulundu. Şahsın iddaa oynamak için hastaneden kaçtığı öğrenilirken, rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden şahıs tekrar hastaneye götürülüp servise teslim edildi.
Hastaneden kaçan psikiyatri hastası iddaa bayisinde bulundu

AYDIN- Aydın Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan psikiyatri hastası bir şahıs hastaneden firar etti. Görevliler tarafından hastaneden kaçtığı belirlenen şahsın bulunması için hasta yakınları ve polis ekipleri çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre; Aydın Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi görmekte olan 32 yaşındaki Hasan Ö. İsimli hastanın servisten çıkıp geri dönmediğini gören görevliler, durumu polise ve hasta yakınlarına bildirdi. Psikiyatri servisinde yattığı için aranan hasta, Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan bir iddaa bayisi içerisinde bulundu. Şahsın iddaa oynamak için hastaneden kaçtığı öğrenilirken, rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden şahıs tekrar hastaneye götürülüp servise teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.