Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaçak sigara ve tütüne geçit yok

ASAYİŞ 21.09.2019 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2981+ kez okundu.
 

Kaçak sigara ve tütüne geçit yok

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde kaçak sigara ile mücadele kapsamında çok sayıda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, kaçak sigara ve tütün mamulleri satışı ile mücadele kapsamında Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği çalışma başlattı. İlçe genelinde faaliyet gösteren 5 işyerinde yapılan arama yapıldı. Arama yapılan 3 iş yerinde 9 kilogram 278 gram kıyılmış tütün, 2 bin adet kıyılmış tütünden makarona doldurulmuş sigara, 89 adet değişik marka ve gramajlarda toplam 59 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Kaçak tütün sattığı tespit edilen işyerlerine yönelik gerekli kanuni işlem başlatıldı.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde kaçak sigara ile mücadele kapsamında çok sayıda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, kaçak sigara ve tütün mamulleri satışı ile mücadele kapsamında Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği çalışma başlattı. İlçe genelinde faaliyet gösteren 5 işyerinde yapılan arama yapıldı.

Arama yapılan 3 iş yerinde 9 kilogram 278 gram kıyılmış tütün, 2 bin adet kıyılmış tütünden makarona doldurulmuş sigara, 89 adet değişik marka ve gramajlarda toplam 59 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Kaçak tütün sattığı tespit edilen işyerlerine yönelik gerekli kanuni işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.