Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaçak sigara operasyonu

ASAYİŞ 19.05.2019 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3236+ kez okundu.
 

Kaçak sigara operasyonu

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yapılan operasyonda bir büfede kullanıma hazır çok sayıda sigara ve sigara yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Nazilli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından kaçak sigara imalatı ve satışı yapıldığı iddia edilen bir büfede arama yapıldı. Yapılan aramada 12 bin adet içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 27 adet elektronik sigara likidi, 39 adet sigara sarma makinesi, 6 paket sigara sarma kağıdı, 23 paket nargile tütünü, 55 kilogram kıyılmış tütün ve 1 adet elektronik tartı ele geçirildi. Büfede bulunan A.İ ve C.İ polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yapılan operasyonda bir büfede kullanıma hazır çok sayıda sigara ve sigara yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Nazilli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından kaçak sigara imalatı ve satışı yapıldığı iddia edilen bir büfede arama yapıldı.

Yapılan aramada 12 bin adet içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 27 adet elektronik sigara likidi, 39 adet sigara sarma makinesi, 6 paket sigara sarma kağıdı, 23 paket nargile tütünü, 55 kilogram kıyılmış tütün ve 1 adet elektronik tartı ele geçirildi. Büfede bulunan A.İ ve C.İ polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.