Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaçak içki ve tütün operasyonu

ASAYİŞ 17.11.2020 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2113+ kez okundu.
 

Kaçak içki ve tütün operasyonu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda kaçak tünün ve içki ele geçirildi.

NAZİLLİ - Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri;  insan sağlığını tehdit eden  ve haksız  kazanç sağlayan kaçak içki, kaçak  tütün üreten ve satan şahıslara yönelik operasyonları devam ediyor. Polisin son 1 hafta içinde  kaçak  tütün ve içki bulunduğunu tespit ettiği  adreslerde  yaptığı  aramalarda, 49 kilogram kıyılmış tütün, bandrolsüz 12 bin 500 adet boş makaron,  12 bin adet içi kıyılmış tütün doldurulmuş makaron , 15 paket nargile tütünü, havalı sigara dolum makinesi ve bu makineye bağlı kompresör makinesi ele geçirilmiştir.   Ayrıca yapılan operasyonlarda 43 litre kaçak viski, 25 litre etil alkol 11 litre kaçak rakı  ve çok  sayıda  içki yapımında kullanılan aromalar ele geçirildi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda kaçak tünün ve içki ele geçirildi.

NAZİLLİ - Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri;  insan sağlığını tehdit eden  ve haksız  kazanç sağlayan kaçak içki, kaçak  tütün üreten ve satan şahıslara yönelik operasyonları devam ediyor. Polisin son 1 hafta içinde  kaçak  tütün ve içki bulunduğunu tespit ettiği  adreslerde  yaptığı  aramalarda, 49 kilogram kıyılmış tütün, bandrolsüz 12 bin 500 adet boş makaron,  12 bin adet içi kıyılmış tütün doldurulmuş makaron , 15 paket nargile tütünü, havalı sigara dolum makinesi ve bu makineye bağlı kompresör makinesi ele geçirilmiştir.

 

Ayrıca yapılan operasyonlarda 43 litre kaçak viski, 25 litre etil alkol 11 litre kaçak rakı  ve çok  sayıda  içki yapımında kullanılan aromalar ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.