Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaçak içki operasyonu

ASAYİŞ 15.02.2019 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3069+ kez okundu.
 

Kaçak içki operasyonu

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde polisin düzenlediği operasyon ile çok sayıda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünün ele geçirildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Efeler İlçesi’nde kaçak içki ve cinsel içerikli ürün satan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında, 7 şahıstan 6 litre sahte/kaçak içki, 2 litre etil alkol, 1280 dal içi tütün doldurulmuş makaron, herhangi bir belgesi bulunmayan 1 adet av tüfeği ile 5 adet dolu fişek, faturası olmayan cinsel içerikli ürünler (5 paket çikolata, 10 paket macun, 4 paket bal, 3 paket kapsül, 1 paket mendil, 2 paket jel, 3 paket kahve, 2 adet içecek), faturası olmayan cinsel içerikli ürünler 29 paket kapsül, 22 adet içecek, 33 şişe sahte içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde polisin düzenlediği operasyon ile çok sayıda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünün ele geçirildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Efeler İlçesi’nde kaçak içki ve cinsel içerikli ürün satan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında, 7 şahıstan 6 litre sahte/kaçak içki, 2 litre etil alkol, 1280 dal içi tütün doldurulmuş makaron, herhangi bir belgesi bulunmayan 1 adet av tüfeği ile 5 adet dolu fişek, faturası olmayan cinsel içerikli ürünler (5 paket çikolata, 10 paket macun, 4 paket bal, 3 paket kapsül, 1 paket mendil, 2 paket jel, 3 paket kahve, 2 adet içecek), faturası olmayan cinsel içerikli ürünler 29 paket kapsül, 22 adet içecek, 33 şişe sahte içki ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şahıs hakkında adli soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.