Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaçak cep telefonu operasyonu

ASAYİŞ 19.04.2019 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4660+ kez okundu.
 

Kaçak cep telefonu operasyonu

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 15 adet kaçak cep telefonu ile 49 adet kaçak batarya ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

AYDIN – Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği Ekipleri’nce, ilçe genelinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde A.B. isimli şüphelinin çevre il ve ilçelerden gümrük kaçağı telefon getirerek, Didim İlçe merkezinde satışını yaptığı tespit edildi. Yapılan operasyon kapsamında A.B’nin kullandığı araç içerisinde yapılan aramada, değişik marka ve modellerde 15 adet cep telefonu ile değişik marka ve modellerde 49 adet telefon bataryası ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan A.B., S.P. ve R.Ş. isimli şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kanuna Muhalefet’ten işlem yapıldı.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 15 adet kaçak cep telefonu ile 49 adet kaçak batarya ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

AYDIN – Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği Ekipleri’nce, ilçe genelinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde A.B. isimli şüphelinin çevre il ve ilçelerden gümrük kaçağı telefon getirerek, Didim İlçe merkezinde satışını yaptığı tespit edildi. Yapılan operasyon kapsamında A.B’nin kullandığı araç içerisinde yapılan aramada, değişik marka ve modellerde 15 adet cep telefonu ile değişik marka ve modellerde 49 adet telefon bataryası ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan A.B., S.P. ve R.Ş. isimli şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kanuna Muhalefet’ten işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.