Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaçak avcılığa geçit verilmiyor

ASAYİŞ 07.11.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2419+ kez okundu.
 

Kaçak avcılığa geçit verilmiyor

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, hem karada hem de denizde gerçekleştirdiği denetimlerde, kaçak avcılık yapanları acımadı.

AYDIN  - Yapılan denetimlerde 8 kişiye 12 bin TL idari para cezası kesildi. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü denetimlerde kaçak avcılığa izin vermiyor. Ekiplerin hem karada hem de denizde yaptıkları denetimlerde, 2 kişiye “Akarsularda ticari amaçlı su ürünleri avcılığı yapmak”, 1 kişiye “Asgari boy ve ağırlıkları belirtilen su ürünlerinin daha küçüklerinin avlanması”, 1 kişiye “Amatör avcılık kuralları ihlali”, 3 kişiye “Ahtapot avcılığı ihlali” ve 1 kişiye “Nakil belgesi olmadan su ürünleri nakli yapmak” gerekçeleriyle toplam 12 bin 573 TL idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ise yaklaşık 20 kilo ahtapota el konuldu.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, hem karada hem de denizde gerçekleştirdiği denetimlerde, kaçak avcılık yapanları acımadı.

AYDIN  - Yapılan denetimlerde 8 kişiye 12 bin TL idari para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü denetimlerde kaçak avcılığa izin vermiyor. Ekiplerin hem karada hem de denizde yaptıkları denetimlerde, 2 kişiye “Akarsularda ticari amaçlı su ürünleri avcılığı yapmak”, 1 kişiye “Asgari boy ve ağırlıkları belirtilen su ürünlerinin daha küçüklerinin avlanması”, 1 kişiye “Amatör avcılık kuralları ihlali”, 3 kişiye “Ahtapot avcılığı ihlali” ve 1 kişiye “Nakil belgesi olmadan su ürünleri nakli yapmak” gerekçeleriyle toplam 12 bin 573 TL idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ise yaklaşık 20 kilo ahtapota el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.