Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kabotaj Bayramı Kuşadası’nda da törenlerle kutlandı

GÜNCEL 01.07.2020 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2958+ kez okundu.
 

Kabotaj Bayramı Kuşadası’nda da törenlerle kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı Kuşadası’nda karada ve denizdeki etkinliklerle kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 94. yılı törenleri Kuşadası Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi. Törene Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile birlikte kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.  Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.             Atatürk Anıtı önündeki kutlamalara paralel olarak Kuşadası Körfezi’nde teknelerle ve sahil güvenlik komutanlığına bağlı botlarla gösteri yapıldı ve görsel etkinlik gerçekleştirildi. Bu arada, etkinlikler sırasında deniz şehitleri için çelenk bırakıldı ve sirenler çalındı.
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı Kuşadası’nda karada ve denizdeki etkinliklerle kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 94. yılı törenleri Kuşadası Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi. Törene Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile birlikte kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.  Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

           

Atatürk Anıtı önündeki kutlamalara paralel olarak Kuşadası Körfezi’nde teknelerle ve sahil güvenlik komutanlığına bağlı botlarla gösteri yapıldı ve görsel etkinlik gerçekleştirildi. Bu arada, etkinlikler sırasında deniz şehitleri için çelenk bırakıldı ve sirenler çalındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.