Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Judo şampiyonası tamamlandı

SPOR 08.02.2018 - 09:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4133+ kez okundu.
 

Judo şampiyonası tamamlandı

Aydın’da, 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Judo İl Birinciliği ile Gençler Judo Türkiye Şampiyonası il seçme müsabakaları gerçekleştirildi.

AYDIN- Efeler Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaya yaklaşık 60 sporcu katıldı. Rekabet içinde centilmence geçen müsabakalarda sporcuları aileleri yalnız bırakmadı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen müsabakaların ardından derece elde eden sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yoğurtçu, Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Judo İl Temsilcisi Yusuf Yeşilyurt, Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Kulüp Antrenörleri katıldı. Aydın’ı Türkiye Şampiyonasında ve Gruplarda Temsil Edecek Müsabakaların tamamlanmasının ardından Gençler Judo Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri'nde derece elde eden sporcular, 09 – 11 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli’de yapılacak olan Gençler Judo Türkiye Şampiyonasında Aydın’ı temsil edecek. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okulları Arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Judo İl Birinciliği müsabakalarının ardından derece elde eden sporcular ise Aydın’ı grup şampiyonasında temsil edecek. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik etti ve Aydın’ı şampiyonalarda temsil edecek olan sporculara başarılar diledi.
Aydın’da, 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Judo İl Birinciliği ile Gençler Judo Türkiye Şampiyonası il seçme müsabakaları gerçekleştirildi.

AYDIN- Efeler Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaya yaklaşık 60 sporcu katıldı. Rekabet içinde centilmence geçen müsabakalarda sporcuları aileleri yalnız bırakmadı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen müsabakaların ardından derece elde eden sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi.

Ödül törenine Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yoğurtçu, Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Judo İl Temsilcisi Yusuf Yeşilyurt, Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Kulüp Antrenörleri katıldı.

Aydın’ı Türkiye Şampiyonasında ve Gruplarda Temsil Edecek

Müsabakaların tamamlanmasının ardından Gençler Judo Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri'nde derece elde eden sporcular, 09 – 11 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli’de yapılacak olan Gençler Judo Türkiye Şampiyonasında Aydın’ı temsil edecek. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okulları Arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Judo İl Birinciliği müsabakalarının ardından derece elde eden sporcular ise Aydın’ı grup şampiyonasında temsil edecek.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik etti ve Aydın’ı şampiyonalarda temsil edecek olan sporculara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.