Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Jinekologlar toplandı

SAĞLIK 16.10.2017 - 14:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2818+ kez okundu.
 

Jinekologlar toplandı

Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın bölgesel toplantısı gerçekleşti.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’nın ev sahipliğinde düzenlenen “Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın Bölgesel Toplantısı” Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ ve Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Macit Arvas’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı, bilimsel yönüyle olduğu kadar sosyal yönüyle de oldukça başarılı ve verimli geçti. Toplantının bilimsel sekreteryalığını ADÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı aynı zamanda Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Üyesi Prof. Dr. Hasan Yüksel’in yaptığı toplantıda, jinekolojik onkoloji alanında uzmanlaşmış doktorlar tarafından, kadınlardaki jinekolojik kanserlerin sıklığı, tanı ve tedavisi konusunda önemli bilgiler aktarıldı.
Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın bölgesel toplantısı gerçekleşti.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’nın ev sahipliğinde düzenlenen “Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Aydın Bölgesel Toplantısı” Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ ve Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Macit Arvas’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı, bilimsel yönüyle olduğu kadar sosyal yönüyle de oldukça başarılı ve verimli geçti. Toplantının bilimsel sekreteryalığını ADÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı aynı zamanda Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Üyesi Prof. Dr. Hasan Yüksel’in yaptığı toplantıda, jinekolojik onkoloji alanında uzmanlaşmış doktorlar tarafından, kadınlardaki jinekolojik kanserlerin sıklığı, tanı ve tedavisi konusunda önemli bilgiler aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.