Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Jeotermalciler Germencik halkıyla buluşuyor

GÜNCEL 09.03.2017 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3053+ kez okundu.
 

Jeotermalciler Germencik halkıyla buluşuyor

Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER) üyesi yatırımcılar, tartışmaların yaşandığı Aydın’ın Germencik ilçesinde vatandaşlarla buluşacak.

AYDIN- Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER) Jeotermalin önemi, kullanımı ve çevreye etkileri gibi konularda halkı bilinçlendirme toplantılarına başlıyor. “Jeotermal İle Yaşamak” konulu halkı bilinçlendirme toplantısı 11 Mart 2017 Cumartesi günü Aydın’ın Germencik ilçesinde belediye konferans salonunda gerçekleşecek. Santral yatırımcıları, yerel yöneticiler ve halkın da katılacağı toplantıda, JESDER Başkanı Ufuk Şentürk ve Jeotermal sektörünün önde gelen yatırımcıları, Jeotermal çalışmalar nedeniyle tedirgin olan yöre halkını sektör hakkında doğru bilinen yanlışları düzelterek bilinçlendirecek. Jeotermal enerjinin çevreye olası etkileri ve santrallerde uygulanması kanunen zorunlu olan çevresel tedbirlerin ağırlıklı gündemi oluşturacağı toplantıya Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün katılımları bekleniyor. Ayrıca, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden üst düzey yetkililer de toplantıda yer alacak. 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek "jeotermalle Yaşamak" konulu konferansta jeotermalle ilgili ilçede yaşan sorunlar masaya yatırılacak.
Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER) üyesi yatırımcılar, tartışmaların yaşandığı Aydın’ın Germencik ilçesinde vatandaşlarla buluşacak.

AYDIN- Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER) Jeotermalin önemi, kullanımı ve çevreye etkileri gibi konularda halkı bilinçlendirme toplantılarına başlıyor. “Jeotermal İle Yaşamak” konulu halkı bilinçlendirme toplantısı 11 Mart 2017 Cumartesi günü Aydın’ın Germencik ilçesinde belediye konferans salonunda gerçekleşecek.

Santral yatırımcıları, yerel yöneticiler ve halkın da katılacağı toplantıda, JESDER Başkanı Ufuk Şentürk ve Jeotermal sektörünün önde gelen yatırımcıları, Jeotermal çalışmalar nedeniyle tedirgin olan yöre halkını sektör hakkında doğru bilinen yanlışları düzelterek bilinçlendirecek.

Jeotermal enerjinin çevreye olası etkileri ve santrallerde uygulanması kanunen zorunlu olan çevresel tedbirlerin ağırlıklı gündemi oluşturacağı toplantıya Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’nün katılımları bekleniyor. Ayrıca, Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden üst düzey yetkililer de toplantıda yer alacak.

11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek "jeotermalle Yaşamak" konulu konferansta jeotermalle ilgili ilçede yaşan sorunlar masaya yatırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.