Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jeotermal denetim sonuçları açıklansın

SİYASET 09.10.2019 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2887+ kez okundu.
 

Jeotermal denetim sonuçları açıklansın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, jeotermal denetim sonuçlarının halka açıklanmasını istedi.

AYDIN- CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, dün Akşam saatlerinde esrarengiz şekilde ortaya çıkan ve şehri etkisi altına alan kokunun, özellikle Efeler'in Güneydoğu'sunda kalan Adnan Menderes, Fatih, Efeler, Çeştepe ve Osman Yozgatlı Mahalleleri’nde hissedildiğini belirtti. Başkan Çankır, sosyal medya facebook hesabından bugün yaptığı açıklamada, “Hep şunu söyledik, tekrar altını çiziyoruz; jeotermal elektrik üretim sahalarından zaman zaman ciddi koku yayıldığını, bu kokunun havaya salınan gaz ve çevreye bırakılan akışkanlardan kaynaklandığını, bunun insan ve çevre sağlığı açısından çok sakıncası olduğunu tüm çevreler vurguladı. Aydınlı hemşehrilerimizin bu endişelerinin giderilmesinin artık tek yolu, denetime yetkili kurumların samimiyetle Aydın halkıyla denetim sonuçlarını paylaşmasıdır” görüşlerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, jeotermal denetim sonuçlarının halka açıklanmasını istedi.

AYDIN- CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, dün Akşam saatlerinde esrarengiz şekilde ortaya çıkan ve şehri etkisi altına alan kokunun, özellikle Efeler'in Güneydoğu'sunda kalan Adnan Menderes, Fatih, Efeler, Çeştepe ve Osman Yozgatlı Mahalleleri’nde hissedildiğini belirtti.

Başkan Çankır, sosyal medya facebook hesabından bugün yaptığı açıklamada, “Hep şunu söyledik, tekrar altını çiziyoruz; jeotermal elektrik üretim sahalarından zaman zaman ciddi koku yayıldığını, bu kokunun havaya salınan gaz ve çevreye bırakılan akışkanlardan kaynaklandığını, bunun insan ve çevre sağlığı açısından çok sakıncası olduğunu tüm çevreler vurguladı. Aydınlı hemşehrilerimizin bu endişelerinin giderilmesinin artık tek yolu, denetime yetkili kurumların samimiyetle Aydın halkıyla denetim sonuçlarını paylaşmasıdır” görüşlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.