Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarmayı duygulandırdılar

EĞİTİM 18.11.2017 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2007+ kez okundu.
 

Jandarmayı duygulandırdılar

Söke’de öğrenciler yazdıkları şiirlerle jandarmayı duygulandırdı.

AYDIN- Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ilkokul öğrencilerinin yazdıkları şiir ve yaptıkları resimler, duygusal anların yaşanmasına nenden oldu. Söke Kaymakamlığı’nca ilkokul öğrencilerinin sosyalleşmesi faaliyeti kapsamında Sıdıka İlköğretim Okulu öğrencileri, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyarete gelen Sıdıka İlköğretim Okulu 3. sınıfında öğrenim gören 38 öğrenci, jandarma personelince kapıda karşılandı. Öğrenciler, jandarma personeline sevgi simgesi olan çiçekler takdim etti. Öğrenciler tarafından yazılan şiir ve resimler, İlçe Jandarma Komutanlığı personelini duygulandırdı. Öğrencilere İlçe Jandarma Komutanlığı gezdirilerek, tanıtım yapıldı. Trafik timi personelince öğrencilere günlük hayatta kullanacakları trafik kuralları bir oyun çerçevesinde öğretildi ve kendilerine Jandarma Çocuk dergisi hediye edildi.
Söke’de öğrenciler yazdıkları şiirlerle jandarmayı duygulandırdı.

AYDIN- Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ilkokul öğrencilerinin yazdıkları şiir ve yaptıkları resimler, duygusal anların yaşanmasına nenden oldu.

Söke Kaymakamlığı’nca ilkokul öğrencilerinin sosyalleşmesi faaliyeti kapsamında Sıdıka İlköğretim Okulu öğrencileri, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyarete gelen Sıdıka İlköğretim Okulu 3. sınıfında öğrenim gören 38 öğrenci, jandarma personelince kapıda karşılandı. Öğrenciler, jandarma personeline sevgi simgesi olan çiçekler takdim etti. Öğrenciler tarafından yazılan şiir ve resimler, İlçe Jandarma Komutanlığı personelini duygulandırdı.

Öğrencilere İlçe Jandarma Komutanlığı gezdirilerek, tanıtım yapıldı. Trafik timi personelince öğrencilere günlük hayatta kullanacakları trafik kuralları bir oyun çerçevesinde öğretildi ve kendilerine Jandarma Çocuk dergisi hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.