Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarman tarihi eser ve değerli taş ele geçirdi.

ASAYİŞ 10.01.2019 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3664+ kez okundu.
 

Jandarman tarihi eser ve değerli taş ele geçirdi.

Aydın’da, jandarma ekiplerinin il genelinde aralıksız sürdürdükleri denetimlerde 8 adet Osmanlı dönemine ait tarihi eser ile 10 adet değerli taş ele geçirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri’nce kültür ve tarihi varlıkların güvenliği için yapılan çalışmalarda Efeler İlçesi Serçeköy kontrol noktasında durdurulan B.A. idaresindeki şüpheli araç ile şoför ve yanında yolcu olarak bulunan B.A.’nın üzerinde yapılan aramada 6 adet Osmanlı dönemine ait gümüş sikke ve 17 gram kubar esrar ele geçirildi. Köşk İlçesi Başçayır Mahallesi’nde yaşayan E.E.’nin evinde yapılan aramada 2 adet Osmanlı dönemine ait kılıç ile Nazilli ilçesi İsabeyli Mahallesinde yaşayan K.Y.’nin evinde yapılan aramalarda ise 10 adet zümrüt veya yakut olduğu değerlendirilen değerli taş ele geçirildi.
Aydın’da, jandarma ekiplerinin il genelinde aralıksız sürdürdükleri denetimlerde 8 adet Osmanlı dönemine ait tarihi eser ile 10 adet değerli taş ele geçirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri’nce kültür ve tarihi varlıkların güvenliği için yapılan çalışmalarda Efeler İlçesi Serçeköy kontrol noktasında durdurulan B.A. idaresindeki şüpheli araç ile şoför ve yanında yolcu olarak bulunan B.A.’nın üzerinde yapılan aramada 6 adet Osmanlı dönemine ait gümüş sikke ve 17 gram kubar esrar ele geçirildi.

Köşk İlçesi Başçayır Mahallesi’nde yaşayan E.E.’nin evinde yapılan aramada 2 adet Osmanlı dönemine ait kılıç ile Nazilli ilçesi İsabeyli Mahallesinde yaşayan K.Y.’nin evinde yapılan aramalarda ise 10 adet zümrüt veya yakut olduğu değerlendirilen değerli taş ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.