Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarmadan uyuşturucu baskını

ASAYİŞ 14.12.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2841+ kez okundu.
 

Jandarmadan uyuşturucu baskını

Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde, jandarma ekiplerinin yaptıkları uyuşturucu baskınında 5 şüpheliyi gözaltına alındı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim’in Akbük Mahallesi’nde araç içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma ekipleri, aracı Akbük Mahallesi’nde durdurdu. Araç içerisinde bulunan B.K., V. B. ve S.K. gözaltına alınırken, şahıslarla irtibatta olduğu belirlenen Ö. B. ve D.G. adlı şüpheliler kaldıkları otelde gözaltına alındı. Çalışma kapsamında araç içerisinde ve otel odasında yapılan aramada uyuşturucu madde, bol miktarda uyuşturucu hap, uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ve bir adet tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.
Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde, jandarma ekiplerinin yaptıkları uyuşturucu baskınında 5 şüpheliyi gözaltına alındı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim’in Akbük Mahallesi’nde araç içerisinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma ekipleri, aracı Akbük Mahallesi’nde durdurdu. Araç içerisinde bulunan B.K., V. B. ve S.K. gözaltına alınırken, şahıslarla irtibatta olduğu belirlenen Ö. B. ve D.G. adlı şüpheliler kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Çalışma kapsamında araç içerisinde ve otel odasında yapılan aramada uyuşturucu madde, bol miktarda uyuşturucu hap, uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ve bir adet tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.