Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarmadan kaçamadılar

ASAYİŞ 06.10.2018 - 11:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2461+ kez okundu.
 

Jandarmadan kaçamadılar

Aydın’ın Söke ilçesinden çalınan büyükbaş hayvan jandarma tarafından kısa sürede bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Suç Araştırma Timlerince, Söke ilçesi Kisir Mahallesi’nde ikamet eden A. T. isimli şahsa ait bir adet büyükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili yapılan çok yönlü araştırma sonucunda, hayvanın Özbaşı Mahallesi’nde bir çiftlikte olduğu tespit edildi. Hayvan sahibi tarafından teşhis edilmesine müteakip sahibine teslim edildi. Büyükbaş hayvanı çalan şüphelilerin yakalanması i.in titiz ve özverili bir operasyon gerçekleştiren jandarma ekipleri, şüpheliler E.B., T. P.  ve M. Ç’yi araç içerisinde yakaladı. Araçta yapılan aramada bir adet bong düzeneği ve 0,28 gram kristal olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.  
Aydın’ın Söke ilçesinden çalınan büyükbaş hayvan jandarma tarafından kısa sürede bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Suç Araştırma Timlerince, Söke ilçesi Kisir Mahallesi’nde ikamet eden A. T. isimli şahsa ait bir adet büyükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili yapılan çok yönlü araştırma sonucunda, hayvanın Özbaşı Mahallesi’nde bir çiftlikte olduğu tespit edildi. Hayvan sahibi tarafından teşhis edilmesine müteakip sahibine teslim edildi.

Büyükbaş hayvanı çalan şüphelilerin yakalanması i.in titiz ve özverili bir operasyon gerçekleştiren jandarma ekipleri, şüpheliler E.B., T. P.  ve M. Ç’yi araç içerisinde yakaladı. Araçta yapılan aramada bir adet bong düzeneği ve 0,28 gram kristal olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.