Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Jandarmadan kaçamadı

ASAYİŞ 02.02.2019 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3125+ kez okundu.
 

Jandarmadan kaçamadı

Koçarlı’da aranan hırsızlık zanlısı jandarmadan kaçamadı

AYDIN– Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde, jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde aranan hırsızlık zanlısı, evden çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nca emniyet ve asayiş ile genel güvenliğin sağlanmasına yönelik olarak adli kolluk uygulamalarına aralıksız bir şekilde devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında jandarma asayiş timlerince Koçarlı ilçesi Çakmar Mahallesi’nde meydana gelen evden hırsızlık olayı zanlısı Ö. F. E., yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanan zanlı, Aydın Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi. Tutuklanan hırsızlık zanlısı Ö. F. E’nin adresinde yapılan aramada ele geçirilen çalıntı altın ve malzemeler sahibine teslim edildi.
Koçarlı’da aranan hırsızlık zanlısı jandarmadan kaçamadı

AYDIN– Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde, jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde aranan hırsızlık zanlısı, evden çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nca emniyet ve asayiş ile genel güvenliğin sağlanmasına yönelik olarak adli kolluk uygulamalarına aralıksız bir şekilde devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında jandarma asayiş timlerince Koçarlı ilçesi Çakmar Mahallesi’nde meydana gelen evden hırsızlık olayı zanlısı Ö. F. E., yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanan zanlı, Aydın Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi.

Tutuklanan hırsızlık zanlısı Ö. F. E’nin adresinde yapılan aramada ele geçirilen çalıntı altın ve malzemeler sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.