Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Jandarmadan kaçamadı

ASAYİŞ 13.12.2016 - 20:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2491+ kez okundu.
 

Jandarmadan kaçamadı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke Jandarma İlçe Komutanlığı’nca icra edilen faaliyetler esnasında hakkında bir çok suçtan suç kaydı bulunan bir kişinin yakalandığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke Jandarma Komutanlığı’nın önleyici kolluk görevi esnasında kimlik kontrolü amacıyla girilen bir kahvehanede, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme”, “ Kişisel verilerin kaydedilmesi”, “Siyasal veya askeri casusluk” gibi bir çok suçtan suç kaydı bulunan ve halen “Kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği” suçundan arandığı tespit edilen U. E. isimli suç makinası yakalandı. U. E.’nin, 672 Sayılı KHK ile Orman Bakanlığı bünyesinde çalışırken ihraç edildiği de kaydedildi. Jandarma tarafından yakalanan U. E.’nin adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındığı belirtildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke Jandarma İlçe Komutanlığı’nca icra edilen faaliyetler esnasında hakkında bir çok suçtan suç kaydı bulunan bir kişinin yakalandığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke Jandarma Komutanlığı’nın önleyici kolluk görevi esnasında kimlik kontrolü amacıyla girilen bir kahvehanede, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme”, “ Kişisel verilerin kaydedilmesi”, “Siyasal veya askeri casusluk” gibi bir çok suçtan suç kaydı bulunan ve halen “Kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği” suçundan arandığı tespit edilen U. E. isimli suç makinası yakalandı.

U. E.’nin, 672 Sayılı KHK ile Orman Bakanlığı bünyesinde çalışırken ihraç edildiği de kaydedildi.

Jandarma tarafından yakalanan U. E.’nin adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.