Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

ASAYİŞ 26.06.2019 - 13:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3162+ kez okundu.
 

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Otele yapılan operasyonda 885 şişe kaçak içki ele geçirildi

AYDIN  – Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, jandarma ekiplerinin bir otele düzenledikleri operasyonda 885 şişe kaçak içki ele geçirildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkı huzur ve güvenini sağlamak amacıyla icra edilen emniyet ve de asayiş hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Jandarma Asayiş Timleri’nce Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde yapılan denetimlerde, bir otelin zemin katında bulunan bodrum bölümünde, bondrolsüz olarak 321 adet rakı, 344 adet votka, 220 adet cin tonik olmak üzere toplam 885 şişe kaçak içki ele geçirildi. İşletme sahibi E.Y., adli makamların talimatı ile gözaltına alındı.
Otele yapılan operasyonda 885 şişe kaçak içki ele geçirildi

AYDIN  – Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, jandarma ekiplerinin bir otele düzenledikleri operasyonda 885 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkı huzur ve güvenini sağlamak amacıyla icra edilen emniyet ve de asayiş hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Jandarma Asayiş Timleri’nce Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde yapılan denetimlerde, bir otelin zemin katında bulunan bodrum bölümünde, bondrolsüz olarak 321 adet rakı, 344 adet votka, 220 adet cin tonik olmak üzere toplam 885 şişe kaçak içki ele geçirildi.

İşletme sahibi E.Y., adli makamların talimatı ile gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.