Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

jandarmadan kaçak içki operasyonu

ASAYİŞ 28.04.2019 - 18:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4366+ kez okundu.
 

jandarmadan kaçak içki operasyonu

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da Jandarma Ekipleri’nin gerçekleştirdiği operasyonda 110 adet kaçak içki yakalandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Güzelçamlı’da ikamet eden bir kişinin evinde kaçak ve bandrolsüz içki bulundurduğu yolunda ihbar alan jandarma Ekipleri, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararı ile söz konusu kişinin evine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, 24 adet 70 cl, 13 adet 100 cl rakı, 10 adet 70 cl votka, arabasında yapılan aramada ise 63 adet 70 cl kaçak rakı olmak üzere toplam 110 adet kaçak içki ele geçirildi. Kaçak içkilere el konulurken, ev sahibi şüpheli de gözaltına alındı.
Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da Jandarma Ekipleri’nin gerçekleştirdiği operasyonda 110 adet kaçak içki yakalandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Güzelçamlı’da ikamet eden bir kişinin evinde kaçak ve bandrolsüz içki bulundurduğu yolunda ihbar alan jandarma Ekipleri, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararı ile söz konusu kişinin evine operasyon düzenlendi.

Yapılan aramada, 24 adet 70 cl, 13 adet 100 cl rakı, 10 adet 70 cl votka, arabasında yapılan aramada ise 63 adet 70 cl kaçak rakı olmak üzere toplam 110 adet kaçak içki ele geçirildi.

Kaçak içkilere el konulurken, ev sahibi şüpheli de gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.