Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

ASAYİŞ 25.01.2018 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3303+ kez okundu.
 

Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği yol arama ve kontrol faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği yol arama ve kontrol faaliyetleri sırasında Didim’in Akbük Mahallesi’nde yaşayan M.D.Y’nin uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandığı bilgisi alındı. Yakalanan şüphelinin ikametinde yapılan arama sonucunda 2 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı bölgede gerçekleştirilen yol kontrolünde S.T., E.T. ve E.A. isimli şüphelilerin üzerinde 2 gram esrar ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat bulundu. Söke ve Efeler ilçelerinde gerçekleştirilen denetimler sırasında ise yaralama ve uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak” suçlarından aranma kaydı bulunan S.A., M.G., M.B. ve İ.S. isimli şüphelilerin yapılan üst aramasında 208 gram esrar maddesi elde edildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği yol arama ve kontrol faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği yol arama ve kontrol faaliyetleri sırasında Didim’in Akbük Mahallesi’nde yaşayan M.D.Y’nin uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandığı bilgisi alındı. Yakalanan şüphelinin ikametinde yapılan arama sonucunda 2 gram kristal diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı bölgede gerçekleştirilen yol kontrolünde S.T., E.T. ve E.A. isimli şüphelilerin üzerinde 2 gram esrar ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat bulundu.

Söke ve Efeler ilçelerinde gerçekleştirilen denetimler sırasında ise yaralama ve uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak” suçlarından aranma kaydı bulunan S.A., M.G., M.B. ve İ.S. isimli şüphelilerin yapılan üst aramasında 208 gram esrar maddesi elde edildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.